Denizli Haber Denizli Güncel https://yirmihaber.com Denizli Haber Fri, 12 Apr 2024 16:38:27 +0000 tr hourly 1 https://wordpress.org/?v=6.4.4 Denizli Büyükşehir’de devir teslim yapıldı https://yirmihaber.com/denizli-buyuksehirde-devir-teslim-yapildi/ https://yirmihaber.com/denizli-buyuksehirde-devir-teslim-yapildi/#respond Fri, 12 Apr 2024 16:38:27 +0000 https://yirmihaber.com/?p=7292 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından mazbatasını alan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, görevi önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan devir aldı. Güzel bir mücadele..

The post Denizli Büyükşehir’de devir teslim yapıldı first appeared on Denizli Haber Denizli Güncel.

]]>
31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından mazbatasını alan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, görevi önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan devir aldı. Güzel bir mücadele yaşandığını kaydeden Başkan Çavuşoğlu, “Denizli’nin kazandığına eminiz” dedi.

Başkan Çavuşoğlu görevine başladı : “Denizli’nin kazandığına eminiz”

Denizli’de 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimlerini kazanan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun görevi devir alması dolayısıyla tören düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen devir teslim törenine, CHP Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu ve eşi Nilgün Çavuşoğlu, önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Belediye binası önünde toplanan binlerce vatandaş tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Çavuşoğlu, başkanlık makamında Zolan’a çiçek takdim etti. Seçim sonuçlarının hayırlı uğurlu olmasını dileyen Zolan, “Çok güzel hizmetler yapmanız için dua ediyorum. Denizli’miz bugünden, bugünkü konumundan daha ileri gitsin, daha güzel gitsin, çok eserler kazansın. Başarılar diliyorum” dedi.

“Her renkten dostumuzun uzlaşısı ile bugün buradayız”

Başkan Çavuşoğlu ise güzel ev sahipliği için teşekkür ederek, “Gerçekten keyifli, güzel bir mücadele oldu. Tabi bu mücadele sonunda gönül istiyor ki herkes kazansın ama sonuçta öyle bir şansımız yok. Ama Denizli’nin kazandığına eminiz. Bundan sonraki süreçte de emin olun hem bilginizden, hem birikiminizden ve deneyimlerinizden her zaman faydalanacağız” dedi. Başkan Çavuşoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Denizli halkının takdiriyle, bizim Denizli ittifakı dediğimiz her renkten dostumuzun uzlaşısı ile bugün buradayız. Buraya gelmemiz, sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nin değil, tüm renklerin bir araya getirdiği güzel bir birlikteliğin sonucunda bugün beraberiz. 13 sene bu şehre güzel bir hizmet verdiniz, bu anlamda gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Bundan sonra biz de umarız ki elimizden bir taş koymak gelir. İhtiyaçları karşılayalım, insanların gönlüne sevgiyi inşa edelim, tarımda, turizmde, hayvancılıkta bu memleketin kalkınması noktasında biz de katkı koyalım istiyoruz. Onun için de böyle bir yolculuğa çıktık.”

“Kimsenin şüphesi olmasın”

Basın mensuplarına da teşekkür eden Başkan Çavuşoğlu, “Umarız şehrimiz için hayırlısı neyse o olur’ dedik. Bundan sonra da elimizden geleni de yapacağımıza hiçbir dostumuzun şüphesi olmasın. Şehrin birliği, beraberliği, dostluğu ve kardeşliği anlamında daha yüksek seviyelere çıkaracağız. O anlamda da bir sıkıntımız yok. Sizin eserlerinize hem sahip çıkacağız, hem de üstüne koymak için de gerekli mücadeleyi vereceğiz” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi mührünü teslim alan Başkan Çavuşoğlu Zolan’ı belediye binasından uğurladı.

The post Denizli Büyükşehir’de devir teslim yapıldı first appeared on Denizli Haber Denizli Güncel.

]]>
https://yirmihaber.com/denizli-buyuksehirde-devir-teslim-yapildi/feed/ 0
Büyükşehir’in gönül sofrası binlerce vatandaşı ağırlıyor https://yirmihaber.com/buyuksehirin-gonul-sofrasi-binlerce-vatandasi-agirliyor/ https://yirmihaber.com/buyuksehirin-gonul-sofrasi-binlerce-vatandasi-agirliyor/#respond Sat, 30 Mar 2024 05:21:08 +0000 https://yirmihaber.com/?p=7286 Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı boyunca vatandaşları aynı sofrada buluşturduğu iftar sofrası geleneğini Akvadi’ye taşıdı. Tüm hemşehrilerinin ramazanını tebrik eden Başkan Zolan, “Biz bugüne kadar Denizli’mize sadece ve sadece hizmet..

The post Büyükşehir’in gönül sofrası binlerce vatandaşı ağırlıyor first appeared on Denizli Haber Denizli Güncel.

]]>
Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı boyunca vatandaşları aynı sofrada buluşturduğu iftar sofrası geleneğini Akvadi’ye taşıdı. Tüm hemşehrilerinin ramazanını tebrik eden Başkan Zolan, “Biz bugüne kadar Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik” dedi.

“Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik”

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayında her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrası Aktepe Mahallesi’nde bulunan Akvadi ile devam etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftara Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, mahalle muhtarları ve binlerce mahalle sakini katıldı. İftar öncesi alana gelerek vatandaşların ramazanlarını tebrik eden Başkan Zolan ezanın okunmasıyla hep birlikte dua edip oruçlarını açtı. İftarın ardından vatandaşlara seslenen Başkan Zolan, “Ramazan ayımız hepimize mübarek olsun. Yaptığımız dualar, ibadetler ve hayırları Allah’ım kabul etsin inşallah. 11 ayın sultanı ramazan ayımızın sonlarına yaklaşıyoruz. Allah’ım hepimizi Kadir Gecesi’ne kavuştursun ve Ramazan Bayramımızı birlikte kutlamayı bizlere nasip etsin” diye konuştu.

“Her şeyin hayırlısını dua ediyoruz”

Denizli’de hizmet destanları yazamaya devam ettiklerini kaydeden Başkan Zolan, şöyle konutu: “İnşallah sizlerin taleplerini en üst seviyede karşılamak noktasında gayret ediyoruz. Bu bölge Denizli’mizin en güzel yerlerinden birisi haline geldi. Parklarıyla, altyapısıyla, üstyapısıyla sizlere yakışır hale geldi. Allah’ım kaza bela vermeden çocuklarınızla, sevdiklerinizle birlikte burada sağlıklı, hayırlı bir ömür sürün. Biz bugüne kadar Denizli’mize sadece ve sadece hizmet ettik. İnşallah bundan sonra da Allah nasip ederse, siz de uygun görürseniz hizmet etmeye devam edeceğiz. Her şeyin hayırlısını dua ediyoruz. Allah’ım hayırlısını verecektir.”

The post Büyükşehir’in gönül sofrası binlerce vatandaşı ağırlıyor first appeared on Denizli Haber Denizli Güncel.

]]>
https://yirmihaber.com/buyuksehirin-gonul-sofrasi-binlerce-vatandasi-agirliyor/feed/ 0
Gönül Sofrası Başkarcı Mahallesi’nde Kuruldu https://yirmihaber.com/gonul-sofrasi-baskarci-mahallesinde-kuruldu/ https://yirmihaber.com/gonul-sofrasi-baskarci-mahallesinde-kuruldu/#respond Sat, 30 Mar 2024 05:17:54 +0000 https://yirmihaber.com/?p=7283 Merkezefendi Belediyesi’nin Başkarcı Mahallesi’nde düzenlediği toplu iftar programına binlerce kişi katıldı. Başkan Doğan, “Aynı sofrada olmak bizleri fazlasıyla mutlu ediyor” dedi. Merkezefendi Belediyesi’nin Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları..

The post Gönül Sofrası Başkarcı Mahallesi’nde Kuruldu first appeared on Denizli Haber Denizli Güncel.

]]>
Merkezefendi Belediyesi’nin Başkarcı Mahallesi’nde düzenlediği toplu iftar programına binlerce kişi katıldı. Başkan Doğan, “Aynı sofrada olmak bizleri fazlasıyla mutlu ediyor” dedi.

Merkezefendi Belediyesi’nin Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları farklı mahallelerde devam ediyor. Ramazan ayında orucunu birlikte açmak isteyen mahallelileri gönül sofrasında bir araya getiren Merkezefendi Belediyesi, iftar sofrasını bu kez Başkarcı Mahallesi’ne kurdu. Kurulan gönül sofralarını dolduran binlerce kişi, ezanın okunmasıyla oruçlarını hep birlikte açtı. İftar programının ardından tasavvuf müzik dinletisi ve semazen gösterisi sahnelendi.

İftara, meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları, muhtarlar ve vatandaşlar katılım sağladı.

“EL ELE, OMUZ OMUZA İFTAR SOFRALARINDA BİR ARAYA GELİYORUZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Hemşehrilerimizle beraber el ele, omuz omuza gönül sofralarında bir araya geliyoruz. Aynı sofrada olmanın mutluluğunu ve huzurunu hep birlikte yaşıyoruz. Hep birlikte dualar ediyor, oruçlarımızı açmaya devam ediyoruz. Hemşehrilerimizle yan yana olmak, aynı sofrada muhabbet etmek bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Allah tuttuğumuz oruçları, ettiğimiz duaları kabul etsin” dedi.

SIRADAKİ İFTAR HACIEYÜPLÜ MAHALLESİ’NDE

Merkezefendi Belediyesi 29 Mart Cuma günü, Hacıeyüplü Mahallesi Şehit Teğmen Bekir Can Kerek Parkı Yanı’nda toplu iftar programını gerçekleştirecek.

The post Gönül Sofrası Başkarcı Mahallesi’nde Kuruldu first appeared on Denizli Haber Denizli Güncel.

]]>
https://yirmihaber.com/gonul-sofrasi-baskarci-mahallesinde-kuruldu/feed/ 0
İş ve siyaset dünyası bu iftarda buluştu https://yirmihaber.com/is-ve-siyaset-dunyasi-bu-iftarda-bulustu/ https://yirmihaber.com/is-ve-siyaset-dunyasi-bu-iftarda-bulustu/#respond Sat, 30 Mar 2024 04:35:04 +0000 https://yirmihaber.com/?p=7266 Denizli’de inşaat, gayrimenkul ve kuyumculuk konusunda hizmet veren Ateşoğlu Şirketler Grubu, Ramazan ayı nedeniyle merhum babaları Fedai Ateş için iftar yemeği verdi. Elmalı Pidede düzenlenen iftar programı ise Denizli’nin iş..

The post İş ve siyaset dünyası bu iftarda buluştu first appeared on Denizli Haber Denizli Güncel.

]]>
Denizli’de inşaat, gayrimenkul ve kuyumculuk konusunda hizmet veren Ateşoğlu Şirketler Grubu, Ramazan ayı nedeniyle merhum babaları Fedai Ateş için iftar yemeği verdi. Elmalı Pidede düzenlenen iftar programı ise Denizli’nin iş ve siyaset dünyasını da bir araya getirdi.

Denizli’de inşaat, gayrimenkul ve kuyumculuk konusunda hizmet veren Ateşoğlu Şirketler Grubu, birlik, beraberlik ve paylaşmanın ayı olan Ramazan ayında merhum babaları Fedai Ateş adına iftar yemeği verdi. Adalet Mahallesi’ndeki Elmalı Pidede düzenlenen iftar yemeğine, 27. Dönem Denizli Milletvekili Teoman Sancar, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizlispor Kulüp Başkanı Mehmet Uz, Merkezefendi Belediyesi önceki dönem belediye başkanı Muhammet Subaşıoğlu, BBP eski Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Efe, BBP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Mustafa Uçan, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Denizli Emniyet mensupları, Denizli Adliye mensupları, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi akademisyenleri, iş insanları, Ateşoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Ateş, iş ve siyaset dünyasının önemli isimleri, Ateşoğlu Şirketler Grubu çalışanları ve Ateşoğlu ailesi katıldı.

İftar yemeğine katılan Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizli’de inşaat, gayrimenkul ve kuyumculuk konusunda hizmet veren Ateşoğlu Şirketler Grubunu bu önemli günde yalnız bırakmadıklarını ifade ederek; “Paylaşmanın ve dayanışmanın ayı olan Ramazan ayında bir arada üyelerimiz ile böyle güzel bir iftar programında bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duydum. Diğer yandan ilimize böyle bir firmayı kazandıran ve ölümüyle bizleri derinden üzen merhum iş insanı Fedai Ateş’i de bir kez daha rahmetle anıyorum.  Allah hayırlarını kabul etsin ve kendilerine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan ayının güzelliğini düzenledikleri iftar programı ile yaşadıklarını ifade eden Ateşoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Eşref Ateş ise; “Böyle güzel bir akşamda aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum.  Diğer yandan bu gecede merhum babamız Fedai Ateş’i de bir kez daha anmış olduk. İftar programımıza katılan tüm davetlilerimize ve konuklarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

The post İş ve siyaset dünyası bu iftarda buluştu first appeared on Denizli Haber Denizli Güncel.

]]>
https://yirmihaber.com/is-ve-siyaset-dunyasi-bu-iftarda-bulustu/feed/ 0
Çocukların dişleri mühürlenmeli mi? https://yirmihaber.com/cocuklarin-disleri-muhurlenmeli-mi/ https://yirmihaber.com/cocuklarin-disleri-muhurlenmeli-mi/#respond Wed, 20 Mar 2024 20:48:28 +0000 https://yirmihaber.com/?p=7262 Gülümsemeleri, enerjileri ve heyecanlarıyla dolu olan çocuklar, sağlıklı dişlere sahip olmak için erken yaşlarda iyi diş bakım alışkanlıklarını öğrenmelidir. Dişlerin korunması, çocukların genel sağlığını etkileyen önemli bir faktördür. Bu nedenle,..

The post Çocukların dişleri mühürlenmeli mi? first appeared on Denizli Haber Denizli Güncel.

]]>
Gülümsemeleri, enerjileri ve heyecanlarıyla dolu olan çocuklar, sağlıklı dişlere sahip olmak için erken yaşlarda iyi diş bakım alışkanlıklarını öğrenmelidir. Dişlerin korunması, çocukların genel sağlığını etkileyen önemli bir faktördür. Bu nedenle, çocukların dişlerini korumak amacıyla diş mühürleme uygulaması birçok diş hekimi tarafından önerilmektedir.

Diş Mühürleme Nedir?

Diş mühürleme, çocukların diş yüzeylerini çürük ve lekelere karşı korumak için kullanılan etkili bir önleyici tedavidir. Bu işlem sırasında, diş hekimi özel bir plastik reçine tabakasını çocuğun dişlerinin çiğneme yüzeylerine uygular. Bu tabaka, çocuğun dişlerini çürük oluşumuna karşı korur ve temizliği kolaylaştırır.

Çürük Riskini Etkili Bir Şekilde Azaltın

Azı dişlerinin diş yüzeyinin kapatılıp kapatılmaması konusunda üç kriter önemli rol oynuyor: 1. Çocuk nasıl yemek yiyor? 2. Dişler ne kadar iyi fırçalanıyor? 3. Azı dişlerinin anatomisi nedir, yani çatlaklar ne kadar derin?

Neredeyse her çocuğun kritik olarak belirtilen noktalardan en az birini karşıladığı görülmektedir ve çoğu çocuk için fissür kapatmanın mantıklı olduğu düşünülmektedir. Çocuğunuzun diğer dişlerinde zaten çürük varsa, çürüksüz azı dişlerinin kapatılması özellikle tavsiye edilir. Sızdırmazlık yeni ve hala sağlıklı dişlerde çürük riskini etkili bir şekilde azaltabilir. Küçükler dişlerini iyice fırçalamayı zorlaştıran sabit diş telleri taktığında sızdırmazlık neredeyse zorunlu hale gelir. Bu nedenle on iki yaşında, mühürlü azı dişlerine sahip olanların oranı neredeyse yüzde 80’dir.

Hızlı ve Kolay Prosedür

İşlem tamamen ağrısızdır ve çoğu durumda birkaç dakika içinde tamamlanır. İşlem sırasında dişler öncelikle iyice temizlenir ve ardından özel bir plastikle doldurulur. Sızdırmazlık, azı dişlerindeki bakteri plağının uzaklaştırılmasını kolaylaştırır, bu da diş çürümesi riskini önemli ölçüde azaltır. Ancak unutmamak gerekir ki kapsamlı diş bakımı hala gereklidir.

Diş Mühürleme Önemli Bir Koruyucu Tedavi

Çocukların dişleri, genç yaşlarda öğrenilen sağlıklı diş bakım alışkanlıklarıyla ömür boyu sürecek bir koruma kazanabilir. Diş mühürleme, bu önleyici yaklaşımın önemli bir parçasıdır. Çocukların dişlerinin mühürlenmesi, onların genel sağlıklarını korumanın yanı sıra, aynı zamanda diş hekimine düzenli ziyaretlerin de bir parçası olarak düşünülmelidir. Bu, çocukların gülümserken sağlıklı dişlere sahip olmalarını ve bu gülümsemeyi ömür boyu sürdürebilmelerini sağlayacaktır.

Saygılarımla.

Diş Hekimi Erdal Ersan

Özel İmplavizyon Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Bozkurt / Denizli

 

The post Çocukların dişleri mühürlenmeli mi? first appeared on Denizli Haber Denizli Güncel.

]]>
https://yirmihaber.com/cocuklarin-disleri-muhurlenmeli-mi/feed/ 0
Mobil Sağlık Tırı İle Merkezefendililere Hızlı Sağlık Hizmeti Ulaşacak https://yirmihaber.com/mobil-saglik-tiri-ile-merkezefendililere-hizli-saglik-hizmeti-ulasacak/ https://yirmihaber.com/mobil-saglik-tiri-ile-merkezefendililere-hizli-saglik-hizmeti-ulasacak/#respond Wed, 20 Mar 2024 20:37:24 +0000 https://yirmihaber.com/?p=7258 Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan’ın yeni dönem projeleri arasında bulunan ‘Mobil Sağlık Tırı’yla birlikte, sağlık hizmetlerine ulaşmak artık daha kolay ve hızlı olacak. Sağlıklı bir Merkezefendi hedefiyle..

The post Mobil Sağlık Tırı İle Merkezefendililere Hızlı Sağlık Hizmeti Ulaşacak first appeared on Denizli Haber Denizli Güncel.

]]>
Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan’ın yeni dönem projeleri arasında bulunan ‘Mobil Sağlık Tırı’yla birlikte, sağlık hizmetlerine ulaşmak artık daha kolay ve hızlı olacak.

Sağlıklı bir Merkezefendi hedefiyle 5 yılda birçok hizmeti gerçekleştiren Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, yeni dönem projeleriyle de bu hedefine emin adımlarla ilerliyor. Daha önce ilçeye kazandırılan Sağlık Kabini ile vatandaşın pansuman, iğne, serum ve tansiyon ölçümü gibi sağlık ihtiyaçları için hastanelerde uzun uzun sıra beklemesinin önüne geçildi. Şimdi de ‘Mobil Sağlık Tırı’ projesini hayata geçirerek sağlık hizmetlerini doğrudan vatandaşın ayağına götürmek amaçlanıyor.

“SAĞLIKLI MERKEZEFENDİ HAYALİMİZİ DAHA DA BÜYÜTÜYORUZ”

Sağlığın herkesin hakkı olduğunu ve bunu sağlamak için çalıştıklarını ifade eden Şeniz Doğan, “Sağlık kabinimizle 8 ayda 2.055 vatandaşımıza hizmet verdik. Bu kabinler ihtiyaç duyulan noktalarda açılmaya devam edecek. Fakat şimdi sağlıklı Merkezefendi hayalimizi daha da büyütüyoruz. Muayene odalarının, röntgenin, tarama alanlarının, göz ve diş kliniğinin, taşınabilir laboratuvar ekipmanlarının bulunacağı Mobil Sağlık Tırımızla acil durumlarda felaket bölgelerine ve engellilere yönelik özel erişilebilirlik düzenlemeleriyle hızlı sağlık hizmeti ulaştırmak için hazırız” diye konuştu.

The post Mobil Sağlık Tırı İle Merkezefendililere Hızlı Sağlık Hizmeti Ulaşacak first appeared on Denizli Haber Denizli Güncel.

]]>
https://yirmihaber.com/mobil-saglik-tiri-ile-merkezefendililere-hizli-saglik-hizmeti-ulasacak/feed/ 0
Honaz, Başkan Zolan’ı bağrına bastı https://yirmihaber.com/honaz-baskan-zolani-bagrina-basti/ https://yirmihaber.com/honaz-baskan-zolani-bagrina-basti/#respond Wed, 20 Mar 2024 20:32:24 +0000 https://yirmihaber.com/?p=7254 Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ziyaret ettiği Honaz’da coşku içerisinde karşılandı. Güzel karşılamalarından dolayı tüm hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Zolan, “Bugüne dek Honaz’da ve tüm ilçelerimizde birlikte nice güzel..

The post Honaz, Başkan Zolan’ı bağrına bastı first appeared on Denizli Haber Denizli Güncel.

]]>
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ziyaret ettiği Honaz’da coşku içerisinde karşılandı. Güzel karşılamalarından dolayı tüm hemşehrilerine teşekkür eden Başkan Zolan, “Bugüne dek Honaz’da ve tüm ilçelerimizde birlikte nice güzel işlere imza attık, hizmet destanları yazdık. Yaparsak birlikte yaparız” dedi.

Başkan Zolan: Nice güzel işlere imza attık

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Honaz ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaştı. Başkan Zolan’ın Honaz ilçesinin Kaklık Mahallesi ile başlayan ziyaretine Cumhur İttifakı Honaz Belediye Başkan Adayı Ali Semerci, AK Parti Honaz İlçe Başkanı Mustafa Arık ve beraberindekiler katıldı. Burada hemşehrileri ile dertleşen Başkan Zolan ve beraberindekiler daha sonra Dereçiftlik ve Kocabaş Mahallesi’ni ziyaret etti. Gittiği her mahallede coşku içinde karşılanan Başkan Zolan vatandaşlarla kucaklaşıp esnafı ziyaret etti. Dereçiftlik Mahallesi’nde inşa edilen Ardıçlı Baba Cemevi ile Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisi’ni de ziyaret ederek bir süre incelemede bulunan Başkan Osman Zolan daha sonra Kocabaş Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya geldi, pazaryeri esnafına ziyarette bulundu.

“19 ilçe, 616 mahallede hizmet destanları yazdık”

Denizli’nin 19 ilçesi 616 mahallesinde hizmet destanları yazdıklarını belirten Başkan Osman Zolan, güzel karşılamalarından dolayı tüm hemşehrilerine teşekkür etti. Denizli’yi ve Honaz’ı daha ileri ve güzele götürmek için hep beraber gayret ettiklerini vurgulayan Başkan Zolan, “Bugüne dek Honaz’da ve tüm ilçelerimizde birlikte nice güzel işlere imza attık. Yaparsak birlikte yaparız” dedi.

The post Honaz, Başkan Zolan’ı bağrına bastı first appeared on Denizli Haber Denizli Güncel.

]]>
https://yirmihaber.com/honaz-baskan-zolani-bagrina-basti/feed/ 0
Karahasanlı Mahallesi’nde 7 Bin Kişi Gönül Sofrasında Bir Araya Geldi https://yirmihaber.com/karahasanli-mahallesinde-7-bin-kisi-gonul-sofrasinda-bir-araya-geldi/ https://yirmihaber.com/karahasanli-mahallesinde-7-bin-kisi-gonul-sofrasinda-bir-araya-geldi/#respond Wed, 20 Mar 2024 20:28:12 +0000 https://yirmihaber.com/?p=7249 Merkezefendi Belediyesi’nin Karahasanlı Mahallesi’nde düzenlediği toplu iftar programına binlerce kişi katıldı. Başkan Doğan, “Bereket dolu bir iftar sofrasını birlikte paylaşmanın sevinciyle Ramazan’ı karşılamaya devam ediyoruz” dedi. Merkezefendi Belediyesi’nin Ramazan ayında..

The post Karahasanlı Mahallesi’nde 7 Bin Kişi Gönül Sofrasında Bir Araya Geldi first appeared on Denizli Haber Denizli Güncel.

]]>
Merkezefendi Belediyesi’nin Karahasanlı Mahallesi’nde düzenlediği toplu iftar programına binlerce kişi katıldı. Başkan Doğan, “Bereket dolu bir iftar sofrasını birlikte paylaşmanın sevinciyle Ramazan’ı karşılamaya devam ediyoruz” dedi.

Merkezefendi Belediyesi’nin Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları aralıksız devam ediyor. Ramazan ayında orucunu birlikte açmak isteyen mahallelileri bir araya getiren Merkezefendi Belediyesi, iftar sofrasını bu kez de Karahasanlı Mahallesi’nde kurdu. Hilal Cami Yanına kurulan gönül sofralarını dolduran 7 binden fazla kişi, ezanın okunmasıyla oruçlarını hep birlikte açtı. İftar programının ardından tasavvuf müzik dinletisi ve semazen gösterisi sahnelendi.

İftara, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, Denizli Belediyesi Eski Başkanlarından Ali Marım, Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Başkanı Müjdat İlhan, meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı.

“RAMAZAN AYININ MANEVİYATINI, BİRLİĞİNİ VE BERABERLİĞİNİ HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ”

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Bugün burada 7 bin kişiyiz. Ramazan ayının maneviyatını, birliğini ve beraberliğini bugün Karahasanlı Mahallemizde doyasıya yaşadığımızı ifade etmek istiyorum. Merkezefendi Belediyesi olarak bu güzel ayı, bu manevi ayı mahallelerimizde çalışma arkadaşlarımızla birlikte yaşatmaya devam ediyoruz. Allah’ım tuttuğunuz oruçları kabul etsin. Allah’ım birliğimizi ve beraberliğimizi hiç bozmasın. Bereket dolu bir iftar sofrasını birlikte paylaşmanın sevinciyle Ramazan’ın huzurunu yaşamaya devam ediyoruz” dedi.

SIRADAKİ İFTAR MEHMET AKİF ERSOY MAHALLESİ’NDE

Merkezefendi Belediyesi 21 Mart Perşembe günü Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Barbaros Kapalı Pazar Yeri’nde toplu iftar programını gerçekleştirecek. Ramazan ayının maneviyatının yaşanacağı programda tasavvuf müzik dinletisi ve semazen gösterisi sunulacak.

The post Karahasanlı Mahallesi’nde 7 Bin Kişi Gönül Sofrasında Bir Araya Geldi first appeared on Denizli Haber Denizli Güncel.

]]>
https://yirmihaber.com/karahasanli-mahallesinde-7-bin-kisi-gonul-sofrasinda-bir-araya-geldi/feed/ 0
PAÜ İlk ve Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Yaylalı’yı onurlandırdı https://yirmihaber.com/pau-ilk-ve-kurucu-bashekimi-prof-dr-yaylaliyi-onurlandirdi/ https://yirmihaber.com/pau-ilk-ve-kurucu-bashekimi-prof-dr-yaylaliyi-onurlandirdi/#respond Wed, 20 Mar 2024 19:29:43 +0000 https://yirmihaber.com/?p=7243 Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı’ya, Tıp Fakültesi tarafından plaket verildi. Çok mutlu olduğunu ifade eden Prof. Dr. Yaylalı, “Yaklaşık 30 yıl hizmet ettiğim ikinci yuvam olan..

The post PAÜ İlk ve Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Yaylalı’yı onurlandırdı first appeared on Denizli Haber Denizli Güncel.

]]>
Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı’ya, Tıp Fakültesi tarafından plaket verildi. Çok mutlu olduğunu ifade eden Prof. Dr. Yaylalı, “Yaklaşık 30 yıl hizmet ettiğim ikinci yuvam olan PAÜ tarafından onurlandırılmış olmaktan çok mutlu ve gururluyum” dedi.

Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı’ya, Tıp Fakültesi tarafından plaket verildi. Çok mutlu olduğunu ifade eden Prof. Dr. Yaylalı, “Yaklaşık 30 yıl hizmet ettiğim ikinci yuvam olan PAÜ tarafından onurlandırılmış olmaktan çok mutlu ve gururluyum” dedi.

Pamukkale Üniversitesi emekli öğretim üyeleri için plaket töreni düzenledi. PAÜ Tıp Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene yoğun katılım olurken, Pamukkale Üniversitesi Hastaneleri kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı’da plaket alan isimlerde arasında yer aldı. PAÜ’nün ilk başhakemi Prof. Dr. Yaylalı plaketini PAÜ Başhekimi Prof. Dr. Onur Birsen ve TIP Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Özdel elinden aldı.

“ONURLANDIRILMIŞ OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM”

“Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi emeklilik töreninde onurlandırılmış olmaktan dolayı çok mutluyum” diyen Prof. Dr. Volkan Yaylalı, “PAÜ fiilen 1994 yılında hizmete başladı. Bende o dönemde 1994-1995 yıllarında PAÜ Hastanesi kurucu başhekimliği yaptım. Prof. Dr. Arif Akşit ilk rektörümüzdü. Temeller o günlerde atılmış ve çok önemli bir ekip kurulmuştu. PAÜ bugünlere geldi ve ülkemizin en önemli merkezlerinden biri oldu. Bu törene emeği geçen başta sevgili dekanımız Prof. Dr. Osman Özdel olmak üzere herkese teşekkürü borç bilirim.  Görev yapan tüm akademisyen arkadaşlarıma ve öğrencilerime sonsuz başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

The post PAÜ İlk ve Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Yaylalı’yı onurlandırdı first appeared on Denizli Haber Denizli Güncel.

]]>
https://yirmihaber.com/pau-ilk-ve-kurucu-bashekimi-prof-dr-yaylaliyi-onurlandirdi/feed/ 0
Kabukçu’ İlk Eseri ‘Pınarcık Çeşmesi’ çıktı https://yirmihaber.com/kabukcu-ilk-eseri-pinarcik-cesmesi-cikti/ https://yirmihaber.com/kabukcu-ilk-eseri-pinarcik-cesmesi-cikti/#respond Wed, 20 Mar 2024 18:54:39 +0000 https://yirmihaber.com/?p=7239 Hizmet Gazetesi köşe yazarlarından Denizlili iş insanı Yusuf Kabukçu ‘Pınarcık Çeşmesi’ adlı ilk şiir kitabını çıkardı. Kitapta milli duygular başta olmak üzere birçok konu hakkında şiir olduğunu ifade eden Kabukçu,..

The post Kabukçu’ İlk Eseri ‘Pınarcık Çeşmesi’ çıktı first appeared on Denizli Haber Denizli Güncel.

]]>
Hizmet Gazetesi köşe yazarlarından Denizlili iş insanı Yusuf Kabukçu ‘Pınarcık Çeşmesi’ adlı ilk şiir kitabını çıkardı. Kitapta milli duygular başta olmak üzere birçok konu hakkında şiir olduğunu ifade eden Kabukçu, “Kitabı okuyanlar kendinden mutlaka bir şeyler bulacak” dedi.

Hizmet Gazetesi’nde gündeme dair yazdığı köşe yazılarıyla okurlarıyla buluşan Denizlili iş insanı Yusuf Kabukçu, ilk şiir kitabını çıkardı. ‘Pınarcık Çeşmesi’ adlı kitabını okurlarıyla buluşturan Kabukçu, çok mutlu olduğunu söyledi. Kitaptan elde edilen gelirlerin Serinhisarlılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne (SEKÜYAD) verileceğini ifade eden Kabukçu, “İlk kitabım ve hatıra amaçlı basıldı diyebilirim. ‘Pınarcık Çeşmesi’nde milli duygular, bahar, tabiat, aşk, özlem ne ararsanız var. Kitabı okuyanlarda mutlaka bu kitapta kendilerinden bir şeyler bulacaklardır. Kitap daha çok duygulara hitap ediyor, sizi uzaklara götürüyor. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“PINAR ÇEŞMESİ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR”

‘Pınarcık Çeşmesi’nin kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade eden Kabukçu, “Serinhisar Pınarcık Mahallesine de isim olan bu güzel çeşmenin, biz mahalle çocuklarının, bizden evvelki çocukların, daha önceki çocukların hatıralarını süsleyen, yani birkaç yüzyıla dayanan çok eski bir tarihinin olduğu biliniyor. Hayaline daldığım çocukluğumu, rahmetli dedemi, Pınarcık’taki çocukluk arkadaşlarımı, oyunlarımızı, hatıralarımı bu yolculuğumuz esnasında kitabımıza da isim olarak verdiğimiz Pınarcık Çeşmesi şiirimi yazdım. Daha önceden kısa şiirler yazmıştım ama fazla kayda almamıştım. Pınarcık çeşmesi, kayda aldığım ilk şiirim olması yönüyle de benim için çok önemlidir” dedi. Kabukçu’nun ilk eseri olan ‘Pınarcık Çeşmesi’nde birbirinden özel 177 eser kitapseverle buluşacak.

The post Kabukçu’ İlk Eseri ‘Pınarcık Çeşmesi’ çıktı first appeared on Denizli Haber Denizli Güncel.

]]>
https://yirmihaber.com/kabukcu-ilk-eseri-pinarcik-cesmesi-cikti/feed/ 0