Genel

Hastalya Otomotiv İkinci Elde de Hizmet Verecek

Hastalya Otomotiv İkinci Elde de Hizmet Verecek

Denizli’de 2006 yılından bu yana dostluk, kalite, güven ve imajı birleştirerek müşterilerine en iyi hizmet vermek için çaba gösteren Hastalya Otomotiv, bünyesine HTA 2. Eli eklemenin gururunu ve onurunu yaşıyor.  Yıllardır otomotiv sektöründe göstermiş olduğu başarılarıyla ve müşteri memnuniyetine verdikleri önemle satış ve satış sonrası hizmetlerini en iyi şekilde sunabilmek için, profesyonellik ve kalitenin ön planda tutulduğu, deneyimli ve özel eğitimli çalışanlarıyla Denizli halkına hizmet veriyor.

2018 Yılında Premium Konsept ile dizayn edilen shoowromunda 2660 m² kapalı alanı ile müşterilerine üst düzey hizmet veren Hastalya Otomotiv aynı özeni Mercedes Benz Otomotiv ve Mercedes Benz A.Ş firmalarının desteğini alarak 2. El araç alım ve satımında da göstermeye karar verdi.

Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Ömer Küçükyavuz

1994 yılında Antalya da hizmete başlayan Hastalya Otomotiv A.Ş’nin, Türkiye’nin en modern ve teçhizatlı işletmelerinden biri olduğunu belirten Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Tüzün, Antalya Döşemealtı, Antalya Kepez, Denizli ve Dalaman olmak üzere toplamda 4 lokasyonda hizmet verdiklerini, Mercedes-Benz ve Smart marka araçların satışını gerçekleştirdiklerini söyledi. Sektördeki  tecrübelerini 2. El Ticari ve Kamyon araç satışında da göstereceklerini, Denizli ve çevresinde araç almak isteyen tüm müşterilere ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi. Günümüz koşullarında sıfır araç alımının öneminden bahseden İrfan Tüzün, aynı önemi 2.El araç piyasası içinde vurguladı. Satış, Servis ve Yedek Parça Hizmetlerini bir arada sunduklarını, bu hizmetlere ek olarak 2. El Araç satışında da iddialı olduklarını belirtti.

Korona Virüs önlemleri kapsamında gerçekleştirilen açılışa çok sayıda Otomobil ve Ticari araçlarla ilgilenen davetli katıldı.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL