Siyaset

Pamukkale Belediyesi’nden Bir İlk Daha

Pamukkale Belediyesi’nden Bir İlk Daha

Yaptığı örnek uygulamalarla dikkat çeken Pamukkale Belediyesi, Denizli’de bir ilke daha imza attı. Pamukkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri denetlemeleri yaka kameralarıyla yapıyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Halkımızın huzur ve güvenliği için fedakarca görev yapan Zabıta Müdürlüğü personellerimiz denetimleri yaka kameralarıyla yapmaya başladı. Bu belediyemizin ilklerinden biri” dedi.

Pamukkale Belediyesi, ilçe sınırları içinde yaşayan vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için ilklere imza atmaya devam ediyor. Birçok projesi ile dikkat çeken Pamukkale Belediyesi, Denizli’de yine bir ilki gerçekleştirdi. Zabıta Müdürlüğü ekipleri, her türlü denetimlerini yaka kameraları ile kayıt altına alıyor. Özellikle Koronavirüs pandemisi nedeniyle pazar yerlerinde kullanılması zorunlu olan maske denetimleri ve rutin denetimlerde Zabıta görevlileri yaka kamerası kullanıyor. Hem görüntü hem de ses kaydı yapan kameralar Pamukkale Belediyesi zabıta ekipleri tarafından kullanıma başladı. Özel hayatın gizliliği konusunda da hassasiyet gösteren zabıta ekipleri, pazaryeri ve diğer iş yerleri başta olmak üzere denetlemeler ve çalışmalar başlamadan önce kamera kaydı uyarısı yapıyorlar. Yaşanan olumsuzluklarda devreye giren kamera görüntüleri sıkıntıların çözüme kavuşmasını sağlıyor.

ESNAF KAMERALI DENETİMDEN MEMNUN

Pamukkale Belediyesi Zabıta ekiplerinin kameralı denetim uygulamasının olumlu olduğunu ifade eden pazar esnaflarından Talip Ünsal  “Zabıta ekiplerinin kamera takıp denetim yapmaları çok güzel. Çünkü her şey kayıt altına alınıyor. Bu güzel uygulamayı hayata geçiren Pamukkale Belediyesi ve zabıta ekiplerine çok teşekkür ederim” dedi.  Zafer Özcan ise “Kameralı denetim uygulaması çok güzel bir olay. Çünkü bu sayede kimin haklı kimin haksız olduğu hemen anlaşılıyor. Burada hiçbir şey saklı kalmıyor. Ondan dolayı kameralı denetim sistemi çok yerinde bir uygulamadır. Bu güzel uygulama için Pamukkale Belediyesi’ne teşekkür ederim” diye konuştu.

“İLKE İMZA ATTIK”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Pamukkale Belediyesi’nin kameralı denetim sistemine geçtiğini ifade ederek, “Halkımızın huzur ve güvenliği için 7/24 faaliyet gösteren zabıta ekiplerimiz, denetimlerini yaparken artık yaka kamera sistemi kullanıyor. Bu Denizli’de bir ilk. Gelişen teknolojiyle birlikte bu uygulama zorunlu hale geldi. Biz de bu gelişime ayak uydurarak ekiplerimizin yaka kameraları kullanması uygulamasına başladık. Bu uygulamayla zabıta ekiplerimiz anlık görüntü alarak denetimleri daha sağlıklı yapacak ve kimsenin aklında soru işaretleri kalmayacak. Bir sorun olması durumunda kamera kayıtları incelenerek sorunlar daha sağlıklı bir şekilde çözüme kavuşacak. Yeni uygulamamız hayırlı olsun” dedi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL