Sağlık Yazarlar

Diş Hekimi Erdal Ersan Yeni Yazısı; Diş kaplamaları gülüşünüzü yeniden güzelleştirebilir

Diş Hekimi Erdal Ersan Yeni Yazısı; Diş kaplamaları gülüşünüzü yeniden güzelleştirebilir

Belki yetişkin dişlerinizde renklenmeler, garip şekiller veya boyutlar gibi her zaman bazı problemler olmuştur. Belki de eskiden güzel dişleriniz vardı ve yıllar boyunca tütün kullanımı gibi kötü alışkanlıklardan dolayı dişleriniz yontulmuş, çatlamış veya lekelenmiş olabilirler. Sebep ne olursa olsun, diş hekimleri, porselen kaplamalarla gülümsemenizi yeniden güzelleştirmeye yardımcı olabilir. 

Porselen kaplamaların faydaları hakkında buradan bilgi edinin:

Kaplamalar nelerdir?

Diş kaplamaları, diş hekiminiz tarafından sunulan kozmetik bir diş restorasyonudur. Porselen ince kesitlerinden yapılırlar ve genel görünümlerini iyileştirmek için doğal dişlerin önüne otururlar. Her kaplama, karşılık gelen dişe mükemmel şekilde uyması için bir diş laboratuvarında ayrı olarak hazırlanır ve güçlü bir yapıştırma maddesi kullanılarak yapıştırılır. Kaç tane kaplamaya ihtiyacınız olacak, gülümsediğinizde kaç tane dişin göründüğüne bağlı olacaktır; bazı insanlar sadece altı kaplamaya ihtiyaç duyarken, diğerleri on iki kaplamaya ihtiyaç duyar.

Kaplamalar neyi düzeltir?

Kaplamalar, günümüzde mevcut olan tüm kozmetik diş restorasyonlarının belki de en çok yönlü olanıdır. Beyazlamaya dirençli lekeler, dişler arasındaki boşluklar, üst üste binme, düzensiz şekil ve çatlaklar dahil olmak üzere doğal dişlerle ilgili çeşitli sorunları iyileştirir veya kapatırlar. Diş hekiminiz, kaplamalarınızı yerleştirme sürecine başlamadan önce, durumunuza uygun olup olmadıklarını belirlemek için kapsamlı bir değerlendirme yapacaktır.

Kaplamalar ne kadar sürer?

Diş endüstrisi, kaplamaların şeklini ve işlevini geliştirmeye devam ederek, onları her zamankinden daha güçlü ve daha gerçekçi hale getiriyor. Yüzeyleri doğal dişlerden çok daha iyi bir şekilde leke tutmaz ve onları yerinde tutmak için kullanılan yapıştırıcı çok güçlüdür. Bir kişinin diş bakımına ve alışkanlıklarına bağlı olarak, kaplamaların kalıcılığı yirmi yıl kadar sürebilir.

Kaplamalardan faydalanabileceğinizi düşünüyorsanız diş hekiminizle iletişime geçip gülüşünüzü yeniden güzelleştirebilirsiniz. 

Saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

İmplavizyon Ağız ve Diş Polikliniği

Diş Hekimi Erdal Ersan

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL