Güncel

Denizli Barosu Başkanı İlhan’dan 19 Mayıs Mesajı

Denizli Barosu Başkanı İlhan’dan 19 Mayıs Mesajı

Kurtuluş Savaşı’mızın ilk adımı olan 19 Mayıs 1919 tarihi, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün liderliğinde, millet olarak vatan topraklarında hür ve bağımsız olmak uğruna karanlık günlerden aydınlık günlere ulaşmamızın başlangıç noktasıdır. O tarihten beri ulusumuz, kazandığı zaferlerle her zorluğu aşabilecek gücü kendisinde bulmuş, ulusal egemenliğine kavuşmuştur.

Aydınlık Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşu yolunda ilk ve en önemli adım olan 19 Mayıs gününü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, Türk Gençliğine güveni tam olduğundan bayram olarak armağan etmiştir. Atatürk ilke ve devrimleriyle, temel değerleriyle, Cumhuriyetimizi sonsuza dek yaşatmak için dün ve bugün olduğu gibi yarın da gençliğimiz Türkiye Cumhuriyeti’ni korumaya, güzel yarınlara emin adımlarla taşımaya devam edecektir.

Denizli Barosu olarak, Büyük Önder Atatürk’ün hayata geçirdiği ilkelerimizi sonsuza dek yaşatmak amacıyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyor, başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, milli mücadele kahramanlarımızı ve bu vatan için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz. 

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL