Eğitim

Denizli’de Yaşam Anaokulu Törenle Açıldı

Denizli’de Yaşam Anaokulu Törenle Açıldı

Denizli’de okul öncesi eğitimin önemli adreslerinden birisi olan, kaliteli eğitim kadrosuyla öne çıkan Yaşam Anaokulu, törenle hizmete açıldı. Kapalı havuzu, meslek atölyeleri, oyun alanları, tüm ihtiyaçlara cevap veren akıllı sınıfları, kapalı ve açık fiziki mekanlarıyla dikkat çeken Yaşam Anaokulu, eğitim anlayışıyla da öne çıkıyor.

Merkezefendi İlçesi Kanal Yolu Üzeri 443 Sokak No:43’de kapılarını öğrencilerine açan Yaşam Anaokulunun açılış törenine Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan başta olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

“GELECEĞİMİZ GENÇLERİMİZ”

Yaşam Anaokulları Kurucusu Havva Kinik, böylesi özel bir günde açılışa katılan herkese teşekkür ederken, modern yapısıyla, eğitim anlayışıyla öne çıkan Yaşam Anaokuluna tüm ebeveynleri davet etti. Merak eden, üreten, sorgulayan, deneyimsel, oyun ve araştırma odaklı öğrenme fırsatlarını sunan bir tarz ile öğrencileri yetiştirdiklerini belirten Kinik, uyguladıkları eğitim modeliyle öğrencilerini geleceğe hazırladıklarını söyledi.

“ANAOKULU EĞİTİMİ ÇOK ÖNEMLİ”

Çocukların eğitim hayatlarındaki başarısına büyük katkı sunan, yol haritası hazırlayan erken çocukluk eğitiminin önemine vurgu yapan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “ Okul öncesi, çocuğun hayata dokunmaya başladığı çok önemli bir dönemdir. Bu dönemin önemi ve bilinci doğrultusunda Anaokullarımız, öğretmenlerimiz gerçekten çok önemli bir görev üstleniyor. Geleceğimizi şekillendiriyorlar. Bu kutsal görevlerinden dolayı her birine teşekkür ediyorum. Ulu önder Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesine, bizleri bugünün minikleri, gençleri taşıyacak. Donanımlı yapısıyla gerçekten çok özel bir kurum olduğunu gösteren Yaşam Anaokuluna eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Eğitim kurumu Denizli’mize hayırlı olsun” dedi.

BAŞARILAR DİLEDİ

Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanvekili Ali Değirmenci ise, “Çocuklarımızın eğitim-öğretim göreceği bir eğitim kurumunun açılışı her daim bizim için özeldir. Yaşam Anaokulunun da şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu eğitim kurumlarında yetişecek miniklerimiz, ülkemizin geleceğine yön verecek, aydınlık yüzleri olacaklar. İnanıyorum ki, onlar bizlerden daha bilinçli, ülkesine ve milletine, bayrağını bağlı, Atatürk’ü seven yeni nesiller olacaklar. Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutladık. Bugünün çocukları inşallah Cumhuriyetimizi daha ileri seviyelere taşıyacaklar. Yaşam Anaokulu Yönetimine, öğretmenlerine, öğrencilerine başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi. Sonrasında protokol üyeleri ve davetliler Yaşam Anaokulunun sınıfları başta olmak üzere oyun alanlarını, spor ve jimnastik alanını, yüzme havuzunu, meslek atölyelerini gezdi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL