Güncel

DTO’dan Çeşmeliler Mercedes-Benz Yetkili Servisi’ne Başarı Ödülü

DTO’dan Çeşmeliler Mercedes-Benz Yetkili Servisi’ne Başarı Ödülü

Denizli’de otomotiv sektörünün lider kurumlarından olan, yarım asrı aşan geçmişiyle hizmetine devam eden Çeşmeliler Mercedes-Benz Yetkili Servisi’ne Denizli Ticaret Odası (DTO) tarafından gerçekleştirilen Cumhuriyetin 100’üncü Yılında; ‘100 Yılda 100 Başarı Ödül Töreni’nde ödüle layık görüldü.

Denizli Ticaret Odası (DTO), Cumhuriyetimizin 100. yılında 40 yıldan fazla süredir sektörlerinde başarıyla faaliyet gösteren üyelerini “100 Yılda 100 Başarı Ödül Töreni” ile muhteşem bir gecede ödüllendirdi. Yarım asrı aşan geçmişiyle Denizli’de otomotiv sektöründe hizmet veren Çeşmeliler Mercedes-Benz Yetkili Servisi; Denizli’ye verdikleri hizmetler ve başarılarından dolayı ödüle layık görüldü. Denizli Ticaret Odası (DTO) tarafından ödüle layık görülen Çeşmeliler ödülünü, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın elinden aldı.

“MUTLUYUZ, GURURLUYUZ”

56 yıldır Denizli’ye hizmet etmenin ve böylesi önemli bir ödüle layık görülmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Çeşmeliler iş verenlerinden Veysel Deniz, firma olarak durmaksızın en iyi ve kaliteli hizmeti Denizli halkına vermeye devam edeceklerini söyledi. Kaliteli hizmet anlayışıyla yarım asrı geride bıraktıklarını ifade eden Deniz, “Çeşmeliler, geçmişin o zor koşulları altında İzmir Karayolu üzerinde elektriği dahi olmayan 100 metrekarelik ahşap bir atölyede, son derece kısıtlı imkanlarla, faaliyet göstermeye başladı. Aradan geçen 56 yılda Denizli’de doğru ve güvenilir hizmetin adresi olduk. Denizli’de yaptığımız yatırımlarla hem istihdam sağladık hem de ekonomiye katkı sağlamaya çalıştık. Bize bu ödülü layık gören Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve Yönetim Kuruluna çok teşekkür ediyoruz. Bizler dün olduğu gibi bugünde çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL