Yazarlar Sağlık

Düğün Gününüzü Eşsiz Hale Getirebilecek Gülümse Geliştirmeleri

Düğün Gününüzü Eşsiz Hale Getirebilecek Gülümse Geliştirmeleri

Hayatın her anı değerlidir ama bazıları diğerlerinden daha değerlidir. Düğün gününüz veya çocuğunuzun düğün günü sonsuza kadar hatırlayacağınız bir gündür. Her şeyin mükemmel olduğundan emin olmak istersiniz, böylece o güne dönüp baktığınızda, bir parça pişmanlık olmadan sevgiyle geçsin. Bu mutlu vesileyle, muhtemelen gün boyu bir gülümseme takınacaksınız ve ister profesyonel ister samimi olsun, her fotoğraf bunu gösterecek.

Mutluluğunuzu göstermekte özgür hissetmek istersiniz ve günün fotoğraflarında kendinizi güzel ve mutlu görmek istiyorsunuz. Yani gülüşünüz sizi mutsuz ediyorsa, şimdi estetik diş hekimliği yaptırmanın tam zamanı.

Gülümsemenizi güzelleştirebilecek birkaç kozmetik iyileştirme

Diş temizliği

Dişlerinizi profesyonelce temizlemeniz sadece diş sağlığınızı iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda gülümsemenizin parlaklığını da artırabilir. Diş temizliği, dişleri sarartan ve donuklaştırabilen plak ve tartarı temizler. Plak ortadan kalktığında, dişlerinizin doğal yarı saydamlığı parlayabilir.

Diş beyazlatma

Daha da parlak bir gülümseme için diş beyazlatmayı düşünün. Dişlerinizi geçici olarak beyazlatan bir beyazlatma solüsyonu uygulanır. Biraz özenle ve ara sıra rötuşlarla, daha parlak gülümsemeniz düğün gününüzde yıldız gibi parlayacaktır.

Diş tamiri

Yontulmuş veya çatlamış bir diş mükemmel bir gülümsemeyi mahvedebilir. Genellikle bir ziyarette, kusurlu bölgeye diş renginde kompozit reçineler yapıştırarak hafif kusurlar onarılabilir. Porselen kaplamalar veya kronlar daha ılımlı kusurları maskeleyebilir, ancak büyük gününüzden çok önce yapılmalıdır.

Diş değiştirmeleri

Gülümsemenizi bozan eksik dişleriniz implant tedavisi ile restore edilebilir. Bir implant, yıllarca sürebilen sağlam ve dayanıklı bir tutuş oluşturmak için diş kökünün yanı sıra kronun da yerini alır. Ancak porselen restorasyonlara benzer şekilde, bir implant restorasyonu aylar alabilir, bu nedenle önceden plan yapın.

Ortodonti

Ortodonti yoluyla bir ısırma problemini düzeltmek, gülümsemeniz üzerinde büyük bir etkiye sahip olabilir. Dişleri düzleştirmek sadece gençler için değildir; her yaşta tedaviye girebilirsiniz. Şeffaf plakları tercih ederseniz, sizden ve ortodontistinizden başka kimsenin bunları taktığınızı bilmesine gerek kalmaz.

Kozmetik diş eti ameliyatı

Dişleriniz mükemmel görünse bile diş etlerinizin çok fazla görünmesi gülümsemenizi olumsuz etkileyebilir. “Gummy smile” fazla diş eti dokusundan kaynaklanıyorsa diş etlerini dişlerle doğru orantılı görünecek şekilde yeniden yapılandırabilen bir takım plastik cerrahi teknikler vardır.

Saygılarımla.

İmplavizyon Ağız ve Diş Polikliniği

Diş Hekimi Erdal Ersan

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL