Kültür-Sanat

Geleneksel Türk Mutfağı ve Eşsiz Denizli Lezzetleri Menüdeki Yerini Aldı

Geleneksel Türk Mutfağı ve Eşsiz Denizli Lezzetleri Menüdeki Yerini Aldı

GÜREL DOMBİLİ RESTAURANT FARK YARATMAYA HAZIRLANIYOR

Denizli’de hizmet sektöründe yıllardır faaliyet gösteren Gürel Dombili Restaurant, yeni konseptiyle hizmet vermeye devam edecek. Yöresel Türk mutfağı ve Denizli’ye özgü lezzetleri Denizli halkıyla buluşturacak olan Gürel Dombili Restaurant yenilenen yüzüyle Denizli’de fark yaratmaya hazırlanıyor.

Denizli’nin Pamukkale İlçesine bağlı Mehmetçik Mahallesi, Zübeyde Hanım Caddesi’nde uzun yıllardır faaliyet gösteren ve Denizli halkının sektöründe vazgeçilmezleri arasında yer alan Dombili Restaurant, yenilenen yüzü ve konseptiyle hizmet vermeye devam edecek. 20 kişilik ekip ve 200 kişilik kapasitesiyle yöresel Türk mutfağı ve Denizli’ye özgü lezzetleri Denizli halkıyla buluşturacak olan Dombili Restaurant, sektöre yeni bir soluk getirmek için yola çıkıyor.

KEŞKEKTEN DOLMAYA, DENİZLİ KEBABINDAN IZGARAYA HER ŞEY VAR

Denizli’de sektöre yenilik katmaya hazırlanan Dombili Restaurant, asırlık tecrübelerin birikimi ile damak çatlatan yöresel Türk mutfağının yanı sıra eşsiz Denizli lezzetlerini de Denizlililerin beğenisine sunacak. Yemeklerinin yanı sıra mezeleri, alkollü ve alkolsüz içecekleri, yenilikçi ve sunuma dayalı mutfağı ile Dombili Restaurant, fark yaratmaya hazırlanıyor. Denizli Tandır Kebabından Babadağ Keşkeğine, biber dolmasından kuru fasulyeye, biber tatarından Denizli yöresine ait tatlılarla ve alışılmışın dışında tarzı ile Denizli’de lezzetli yemeğin adresi olacak.

“TECRÜBEMİZE GÜVENEREK İDDİALI BİR ŞEKİLDE YOLA ÇIKIYORUZ”

Denizli’de sektöre yeni bir soluk getirmek için yola çıktıklarını ifade eden Dombili Restaurant işletme sahibi Salih Gürel, “Yenilik her zaman iyidir. Uzun yıllardır Denizli halkına hizmet veriyoruz. Yeni konseptimizle daha iyi hizmet verebilmek için çalışmalara başladık ve meyvesini almaya başlayacağız. Uzman ekibimizle ferah bir ortamda hemşehrilerimize ev sahipliği yapacağız. Özellikle Denizli yöresine ait eşsiz lezzetleri beğeniye sunacağız. Geçmişten gelen tecrübemize güvenerek iddialı bir şekilde yola çıkıyoruz. Yenilikçi ve sunuma dayalı mutfağı, alışılmışın dışında tarzı ile bizler hazırlığımızı yaptık. Denizlilileri tescilli Denizli Tandır Kebabı, ızgara çeşitleri başta olmak üzere ülkemizin damaklarda bıraktığı eşsiz lezzetleri tecrübe etmek için davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL