Spor

İlk Puan Trabzonspor’dan

İlk Puan Trabzonspor’dan

Denizlispor ligin 2. haftasında kendi evinde Trabzonspor ile 0-0 beraber kaldı.

Süper Lig’in 2. haftasında Yukatel Denizlispor Trabzonspor ile karşılaştı. Karşılaşma golsüz eşitlikle sona ererken, Trabzonspor’un bir golü ve bir penaltısı VAR’dan dönerken, Denizlispor ise maçı 10 kişi tamamladı. Denizlispor’da 64. dakikada Bakalorz’u yerine oyuna giren Hadi Sacko, 67 ve 68. dakikalarda gördüğü sarı kartlar sonucunda kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Sacko, oyuna girdikten 3 dakika 34 saniye sonra oyundan atıldı.

Denizlispor, karşılaşmaya Pantilimon, Lopes, Oğuz Yılmaz, Mustafa Yumlu, Bergdich, Bakalorz, Murawski, Recep Niyaz, Aissati, Sagal, Rodallega ilk 11’i ile başlarken Trabzonspor ise Uğurcan, Hüseyin, Edgar, Campi, Serkan, Abdulkadir Parmak, Baker, Abdülkadir Ömür, Abdrurahim, Nwakaeme, Afobe kadrosuyla sahaya çıktı.

STAT: Denizli Atatürk

HAKEMLER: Volkan Bayarslan (xx), Süleyman Özay (xx), Deniz Caner Özaral (xx)

YUKATEL DENİZLİSPOR: Pantilimon (xx) – Lopes (xx), Oğuz (xx), Mustafa (xx), Bergdich (xx), Aissati (xx) (Dk. 90+1 Leismann x), Murawski (xx), Bakalorz (xx) (Dk. 64 Sacko x), Sagal (x) (Dk. 90+1 Özgür x), Recep (xx), Rodallega (xx) (Dk. 73 Mesanovic x)

TRABZONSPOR: Uğurcan (xx) – Serkan (xx), Hüseyin (xx) (Dk. 85 Guilherme x), Campi (xx), Abdurrahim (xx) (Dk. 90 Safa x), Abdülkadir Ömür (xx) Edgar Le (xx), Abdulkadir Parmak (xx), Nwakaeme (xx), Baker (xx) Afobe (xx) (Dk. 85 Ahmet x)

KIRMIZI KART: Dk. 68 Sacko (Yukatel Denizlispor)

SARI KARTLAR: Bakalorz, Sacko (Yukatel Denizlispor)

 

 

 

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL