Kültür-Sanat

Michelin Yıldızlı Şefler Meta Plaza’nın Deneyim Mutfağında Döktürdü

Michelin Yıldızlı Şefler Meta Plaza’nın Deneyim Mutfağında Döktürdü

Siemens studioLine yenilikçi teknolojilerini bir araya getiren Ege’nin en büyük Siemens mağazası olan Meta Plaza, Denizli Genç Aşçılar Derneği ile birlikte hayata geçirdiği organizasyonla dünyaca ünlü Michelin Yıldızlı Şefler’i Denizlililerle buluşturdu. Ünlü şefler Meta Plaza’nın deneyim mutfağında hazırladıkları imza yemekleriyle hem görsel şölen sundu hem de ziyaretçilere unutamayacakları bir gün yaşattı.

Türkiye’nin sektöründe lider firması Siemens’in Ege’nin en büyük mağazası Meta Plaza, dünyaca ünlü Michelin Yıldızlı Şefler’i konuk etti. Denizli Genç Aşçılar Derneği ile birlikte organize edilen etkinlikte; Siemens’in studioLİne serisi teknolojik cihazlarıyla donatılmış olan deneyim mutfağında usta şefler hünerlerini sergiledi. Dünya Aşçılar Federasyonu A Tipi Jüri Üyesi Alan Payen, Rusya Barbekü Federasyonu Başkanı Don David, Denizli Genç Aşçılar Derneği Başkan Yardımcısı Melih Uysal ve beraberindeki şefler, Meta Plaza’ya gelen ziyaretçilere farklı tatlar sundu. Michelin Yıldızlı Şefler’in elinden çıkan yöresel yemeklere ilgi büyük olurken, Meta Plaza’nın özel ürün gamı olan studioLine serisi de büyük beğeni topladı.

“DENİZLİ İÇİN YENİLİKÇİ VE GÜZEL ŞEYLER ORTAYA KOYMAYA ÇALIŞIYORUZ.”

Meta Plaza sahibi Hüseyin Kuruoğlan, “Meta Plaza Siemens’in özel ürün gamı olan studioLine serisi teknolojik cihazlarıyla ilgili deneyim mutfağımızda uluslararası Michelin Yıldızlı Şefler’imizi ağırlıyoruz. Burada misafirlerimize etkinlik boyunca şeflerimizin bizler için hazırlamış olduğu ürünleri sunacağız. Bizler Denizli için yenilikçi ve güzel şeyler ortaya koymaya çalışıyoruz. Siemens markasının yenilikçi teknolojileriyle bizimde vizyonumuzla örtüşen noktada değişik etkinlikler yapıyoruz. Şeflerimize verdiği emekler için teşekkür ediyoruz. Tüm Denizli’deki misafirlerimizi de mağazamıza bekliyoruz. Bu tarz etkinliklerimiz sürekli devam edecek. Buraya gelen müşterilerimize de söylüyoruz; sosyal medya üzerinden Meta Plaza’yı takip ederek, bu tarz etkinliklerden haberdar olabilirler.” dedi.

“ÇOK OLUMLU GERİ DÖNÜŞLER ALIYORUZ.”

“Denizli’de farklı işler yapmak için yola çıktık.” diyen Kuruoğlan, “Mağazacılık alanında da normal klasik perakende mağazacılıktan ziyade bir deneyim mağazacılığı yapmak istedik. Bunun için Batı Anadolu’nun en büyük cadde mağazasında misafirlerimizi ağırlıyoruz. Siemens gibi premium bir markayla burada konuklarımızı ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Deneyim mağazacılığın kullanılabilir olduğunu gösterebilmek açısından da bu tür etkinlikler mağazamızda olacak. Açıkçası çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Buraya gelen şeflerle tanışma fırsatı buluyorlar.” diye konuştu.

“MAĞAZAMIZDA ÜRÜNLERİN TAMAMINI GÖRME VE DENEME İMKANI SUNUYORUZ.”

Batı Anadolu’nun en büyük mağazasında 253 çeşit ürünle hizmet verdiklerini ve birebir ürün deneme fırsatını sunduklarını kaydeden KURUOĞLAN, “Bizim mağazamızda diğer mağazalardan farklı olarak özellikle vurgulamak istediğimiz noktalardan bir tanesi de; bütün ürünlerin çalıştırabilir ve denenebilir durumda olması. Bunun yanı sırada 500 m2 geçen mağazamızda Siemens markası adı altındaki her ürünün burada birebir görülebilmesi, bir görselden ya da katalogdan ürün satmak yerine ürünün canlı, kanlı müşteri nezdinde burada görerek, alabilme imkanına sahipler. Ürün gamı çeşitlerimiz çok fazla Siemens’in 253 çeşit ürünü var. Mağazamızda bu ürünlerin tamamını görme ve deneme imkanı sunuyoruz. Bu alanda standart mağazacılık anlayışından uzak duruyoruz. Mağazamızda ürünleri birebir görme ve deneyimleme şansı için herkesi bekliyoruz. Tüm misafirlerimizi beklediğimizi ve ürün çeşitliliği anlamında da Batı Anadolu’nun en büyük mağazası olduğumuzu vurgulamak istiyorum.” dedi.

“ÜNLÜ ŞEFLER ÜLKERİNİN YÖRESEL YEMEKLERİNİ YAPIYORLAR.”

Meta Plaza’da gerçekleşen organizasyonla ilgili bilgiler veren Denizli Genç Aşçılar Derneği Başkanı Süleyman Kursak, “Denizli Genç Aşçılar Derneği olarak firmalarımızı ön plana çıkarmak, Denizli’mizi turizm alanında daha iyi yere getirmek için çalışıyoruz. Organizasyon hem firma hem de dernek açısından faydalı oluyor ve tanıtım için katkı sunuyoruz. Meta Plaza sayesinde dünyaca ünlü Michelin Yıldızlı Şefler’e burada bir program ayarladık. Kendi ülkelerinin yöresel yemeklerini yapıyorlar. Buraya gelen misafirlerimizde fazlasıyla beğendi. 2018 yılında kurulan Denizli Genç Aşçılar Derneği olarak 8 ülkede Denizli’yi temsil ettik ve çok sayıda başarı kazandık. Kısa süre içerisinde de Dünya Aşçı Şefler Federasyonuna da üye olacağız ve en iyi şekilde kentimizi temsil edeceğiz.” diye konuştu.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL