Güncel

Seküyad’da Yeni Başkan İbrahim Gebeş oldu

Seküyad’da Yeni Başkan İbrahim Gebeş oldu

Serinhisarlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde (SEKÜYAD) nöbet değişimi.

Derneğin yapılan genel kurul toplantısı sonrası Nizamettin Ekiz başkanlığı İbrahim Gebeş’e devretti. Yapılan yeni seçimin ardından SEKÜYAD’ın yeni yönetim kurulu İbrahim Gebeş başkanlığında, Hüseyin Özen, Ramazan Savurmuş, Yusuf Kabukçu, Müjgan Er, İsmail Büber ve Naciye Koçlu’dan oluştu.

Yedek yönetim kurulu üyeliklerine ise Ramazan Çelik, Mehmet Yerebakan, Mehmet Bardakçı, Osman Öksüz, Kemal Ekiz, Mustafa Kabukçu ve Hüseyin Çillik getirildi.

Çiçeği burnunda başkan İbrahim Gebeş, Serinhisarlılar arasında birlik ve beraberliği güçlendirme amacında olduklarını kaydederek, Serinhisar’ı en iyi bir şekilde temsil edebilmek için mücadele edeceklerini kaydetti. Ayrıca Gebeş açıklamalarında şu ifadelere yer verdi; “Serinhisarlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin (SEKÜYAD) 20 Şubat 2022 Pazar günü yapılan genel kurulumuza değerli zamanlarından ayırarak toplantımıza katılan üyelerimize teşekkür ederiz. Her geçen gün gücüne güç katan derneğimiz bu defa seçime yepyeni bir listeyle gidilmiş olup, kurullara seçilen üyelerimize çalışmalarında başarılar diler, derneğimiz ve Serinhisarımız için hayırlı olmasını dilerim. Derneğimizin her yıl bir önceki yıldan daha başarılı olması için tüm kurullarımızla birlikte en iyi şekilde çalışacağımızı, her çalışmamızın önceliği “Serinhisar” olacağının bilinmesini isterim. Serinhisarlılar Derneği tüm Serinhisarlıların derneğidir.” dedi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL