Güncel

Şeniz Doğan, “6.694 Metrekarelik Balık Hali, İlçemizin Yeni Lezzet Durağı Olacak”

Şeniz Doğan, “6.694 Metrekarelik Balık Hali, İlçemizin Yeni Lezzet Durağı Olacak”

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Şeniz Doğan, Merkezefendili’lerin merakla beklediği ve ilçeyi daha da geliştirecek olan projelerini geçtiğimiz günlerde açıkladı. Şeniz Doğan, “Balık Hali projemiz ile hem yeni sosyalleşme alanları yaratmış olacağız hem de yeni istihdam alanları sağlayacağız” diye konuştu.

60+1 Proje Tanıtımı ve Bilgilendirme Programı’nda göreve geldiği tarihten bugüne kadar yaptığı hizmetler hakkında da konuşan Şeniz Doğan, yeni dönemde Merkezefendi’ye kazandıracağı projelerden dolayı çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirtti. Açıkladığı her proje ile hemşehrilerinden büyük destek gören Doğan, “5 yıldır ilçemize hep birlikte hizmet ediyor, ortak akıl ile projeleri hayata geçiriyoruz. Bu anlayış önümüzdeki dönem de devam edecek” ifadelerini kullandı.

“HEMŞEHRİLERİMİZE VE İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN”

Doğan, “Uzun zamandır üzerinde çalıştığımız, yerini hazırladığımız ve projesini tamamladığımız harika bir müjdemiz var. Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde, 6.694 metrekare alanda kurulu, Merkezefendi’mizin çekim alanı olacak yepyeni bir Balık Hali açıyoruz. Toplam 16 dükkânda, taptaze deniz ürünleri bulunacak. Pişirme dükkanlarıyla birlikte, yaklaşık 1000 kişilik restoran alanı ile Merkezefendililere hizmet vereceğimiz Balık Hali’nin tüm detaylarını tamamladık. En kısa sürede yapımına başlayacağımız Balık Hali’nin hemşehrilerimize ve Merkezefendimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL