Magazin

Ünlü Sanatçı Hakan Peker Denizli’yi Salladı

Ünlü Sanatçı Hakan Peker Denizli’yi Salladı

Pop müziğinin güçlü sesi ünlü sanatçı Hakan Peker, Denizli’de kadınlar matinesinde sahne aldı. Asr-ı Davet Düğün Salonlarında gerçekleştirilen gecede Peker, 2 bini aşkın davetliye unutulmaz bir gece yaşattı ve Denizli’yi salladı.

Türk pop müziğinin efsaneleri arasında yer alan, Hakan Peker, siyasi çalışmalarının yanı sıra bir yandan da konserlerine devam ediyor. Denizli’de kadınlar matinesinde sahne alan Hakan Peker, 2 bini aşkın davetlinin katıldığı gecede hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

“HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

33 yıl önce müzik hayatına başlayan ve 2000 yılında ‘İlla ki’ albümüyle Türkiye Müzik Ödülleri’nde “en çok satan albüm” ve “yılın en iyi erkek sanatçısı” ödüllerini kazanan Hakan Peker, Denizli’de rüzgar gibi eserken Denizli ile ilgili, “Çok güzel bir geceye imza attık. Bizleri yalnız bırakmayan ve geceye katkı sunan herkese çok teşekkür ediyorum. Denizli’nin bende yeri çok ayrı” ifadelerini kullandı.

“ÇOK ÖZEL BİR GECEYE İMZA ATTIK”

Denizli Asr-ı Davet Düğün Salonları Sahibi Hasan Okur, “Çok özel bir geceye imza attık. Tük müziğinin en güçlü seslerinden Hakan Peker, davetimizi kırmadı ve Denizli’de unutulmaz bir gece yaşattı. Enerjisi ve güler yüzüyle gecemizi aydınlatan Hakan Peker’e çok teşekkür ediyorum. Geceye katılan davetlilerimizden de çok güzel geri dönüşler aldık. Bu gibi organizasyonlarımız tüm hızıyla devam edecek. Denizli’ye ünlü isimleri getirmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL