Sağlık

Vali Coşkun Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezini Ziyaret Etti

Vali Coşkun Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezini Ziyaret Etti

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, geçtiğimiz haftalarda açılışı gerçekleştirilen Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu, sağlık kuruluşunu gezdi.

Geçtiğimiz haftalarda hizmete açılan Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi; Ortopedi ve Travmatoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ve Radyoloji olmak üzere ilk etapta 5 ana branşta Denizli ve bölge halkına hizmet vermeye başladı.

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, bölgeye ve Denizli halkına sağlık hizmeti sunan Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi Kurucusu Radyoloji Uzmanı Dr. Savaş Karakoç, Vali Coşkun’a hastaneyi gezdirdi, sağlık kuruluşunun özellikleri hakkında bilgiler verdi.

“Gururluyuz, Mutluyuz”

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Karakoç, “10 yıl önce kuruluşumuzda Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi olarak hizmete başladık. Bu alanda şehrimiz ve bölgemiz açısından büyük bir ihtiyacı, sağlık hizmetini karşıladık. On yıl sonra bugün ise, şehrimiz açısından cerrahi kısımlarda bulunan ihtiyacı da kapatmak için yeni yerimizde hizmete başlamanın onur ve mutluluğu içindeyiz. Yeni yerimizin önemli bir kısmını cerrahi branşlara ayırdık. Acil kısmında da 24 saat hizmet veriyoruz. Emar (Mr), röntgen, tomografi ve mamografi tüm görüntüleme cihazlarımız halkımıza hizmet ediyor. Sağlık alanında var gücümüzle, konusunda uzman hocalarımızla, tecrübemizle, modern cihazlarımızla hizmete devam edeceğiz” dedi.

“Bölgemize Hayırlı Olsun”

Tıp Merkezinin Denizli’ye, bölgeye hayırlı olmasını dileyen Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ise, “Sanayisiyle, ekonomisiyle, istihdamıyla, turizmiyle, tarımıyla, kültürüyle, müteşebbis ruhuyla Denizli gerçekten özel bir yer. Kültürel zenginliği de insanı kendine hayran bırakıyor. Birçok alanda olduğu gibi sağlık alanında da gerçekten çok başarılı. Sağlık kuruluşlarımız, engin tecrübeleriyle şehrinizin yanı sıra bölgemize, ülkemize hatta dünyanın dört bir tarafından gelen hastalara şifa dağıtıyor. Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezimizde, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanındaki bilinir başarısına ek olarak cerrahi alanlarında da yeni yerinde hizmet verecek. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Tıp merkezimizin bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL