Magazin

Yağız Aydın’dan Yeni Şarkı “Yalan Dolan”

Yağız Aydın’dan Yeni Şarkı “Yalan Dolan”

Denizlili genç sanatçı Yağız Aydın ikinci şarkısı “Yalan Dolan” isimli şarkısını piyasaya sürdü. İlk şarkısından kısa bir süre sonra ikinci şarkıyı çıkartan Aydın ” İlk şarkıdan sonra gelen tepkiler bizi daha çok motive etti. Anılarımızı bırakmaya devam edeceğiz” dedi.

Denizli’de doğup büyüyen Yağız Aydın yeni şarkısı “Yalan Dolan” adlı eseri yayınladı. Sanatçı Aydın ” Denizlili birisi olarak böyle işler yapıp piyasaya sürmek gerçekten çok gurur verici. İnsanların tepkileri bizi yaptığımız işe daha çok motive ediyor. Yaptığımız işlerin hepsine birer anı olarak bakıyoruz. İleride çocuklarımıza, arkadaşlarımıza göstereceğimiz ve anlatacağımız hikâyeler olsun istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Sözlerinin devamında emeği geçen arkadaşlarından bahseden Aydın ” İlk şarkıda sözler ve besteler bana aitken bu sefer hem söz hem de beste Süleyman Leylek adlı arkadaşıma ait. Kendisi bana Denizli’nin ve müziğin kazandırdığı en güzel dostluklardan bir tanesi. Şarkıda diğer emeği geçen iki kadın arkadaşımız var birisi vokal konusunda destek veren Eylül Esen diğeri ise işin daha çok paylaşım boyutuna bakan Esra Gökbulut. Dostlarımızla adım atmanın verdiği güzellik hiç bir şeye değişilmez” dedi.

“UZUN BİR SÜREÇ OLDU”
İlk sarkışını çok kısa bir sürede yazdığını belirten genç sanatçı Yağız Aydın ” İlk şarkıyı çok kısa bir sürede yayınladığımızı varsayarsak bu sefer süreç bizim için biraz daha uzun oldu. Süleyman Leylek’in sözlerini yazdığı yeni şarkımızın gene yapım sürecinde en çok kendisinin emeği geçti, gerek altyapı gerek kayıt konusunda arkamda duran Süleyman Leylek olmasa hiç bir şey yapamazdım diyebilirim. Süreç boyunca birçok zorluk atlattık ve sonucunda bizim çok sevdiğimiz ve sizin de seveceğinizi düşündüğümüz bir iş ortaya çıktı” dedi.

Aydın “Bizler gerek yaş gerek yaşanmışlık olarak küçük insanlar olabiliriz ama yaptığımız işlerin yaşımızla ters orantılı şekilde büyük olacağını düşünüyoruz. İşlerimizin büyüklüğünden çok bıraktığımız anılara ilerde geri dönüp ” Vay be…” dediğimizde mutlu olacağımızı bilerek devam ediyoruz. ” dedi.

Son olarak dinleyicilere seslenen Genç Sanatçı “Dinleyen herkesin yorumu bizim için çok önemli. Gerek Youtube gerek sosyal medya üzerinden iletişim sağlayarak bize geri dönerlerse çok seviniriz. Şunu da söylemek isterim ki yeni projeler yakında gelecek, beklemede kalın” diyerek sözlerini bitirdi.

Yağızın Aydın’ın “Yalan Dolan” isimli şarkısının sözleri:

Neresinden bakarsan bak
İki ucu paslı değnek
Neresinden tutarsan tut
İkiyüzlü hatunun ta kendisi bu

Ne olurdu gelsen, böyle bekletmesen
Üç kızıp bi’ gülsen o yeter bana
Ne olurdu bi’ baksan, bi’ de göz kırpsan
Söylenenler yalandan da olsa, sen gel yeter bana

Neresinden bakarsan bak
Kör bi’ sokak lambasına bakan bi’ sokak
Neresinden yutarsan yut
Hepsi asılsız yalan dolan

Ne olurdu gelsen, böyle bekletmesen

Üç kızıp bi’ gülsen o yeter bana
Ne olurdu bi’ baksan, bi’ de göz kırpsan
Söylenenler yalandan da olsa, sen gel yeter bana

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL