Sağlık

Akkol Denizli’nin Kültür Elçisi Gibi

Akkol Denizli’nin Kültür Elçisi Gibi

Daha önce Katar ve İngiltere’de Denizli’yi tanıtarak diş tedavisi için hasta bağlantıları yapan Diş Hekimi Tülay Akkol bu kez Bosna Hersek’te idi.

Diş Hekimi Tülay Akkol, Bosnia Healthcare 3. Bosna Sağlık Turizmi ve Servisleri Fuarı’na katıldı. Balkanlar genelinden profesyonel ziyaretçilerin oluşturduğu, Bosna ve Balkanlardan doktorların, sağlık turizm acentalarının ağırlandığı ve sağlık turizminin tartışılacağı 3. Bosnia Healthcare Expo 20 – 21 Mayıs 2022’da Holiday Inn Sarajevo’da düzenlendi.

Saraybosna Canton Sağlık Bakanlığının desteklediği fuara katılan Akkol, burada hasta bağlantıları yaptığını aktardı. Fuara ilişkin açıklama yapan Akkol, “İstanbul’dan Liv Hospital gibi büyük hastanelerle birlikte tek diş kliniği olarak ben de bu fuara katıldım. Katar ve İngiltere’ den sonra Bosna-Hersek den de Denizli ye diş tedavileri için hasta bağlantıları yaptım. Bunun yanı sıra Denizli ve Pamukkale’nin de tanıtımlarını yaptım. Denizlimizi fuarda temsil ettik. Hem ticari anlamda hem de ilimizin tanıtımı anlamında yararlı bir fuar oldu. Diş hekimi olarak dünya kentlerindeki gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Hedefimiz hastalarımıza en son teknolojide en kaliteli sağlık hizmetini sunabilmek. Bize bu yolda destek olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL