Genel

Asr-ı Davet Düğün Salonlarından Kaçırılmayacak Kampanya

Asr-ı Davet Düğün Salonlarından Kaçırılmayacak Kampanya

Denizlilerin en unutulmaz gecelerine ev sahipliği yapan Asr-ı Davet Düğün Salonları inanılmaz bir kampanya başlattı. Salonda düğün yapılmasına aracı olanlara 500 TL, kına organizasyonu yapılmasına vesile olanlara anında 250 lira işletme tarafından ödeniyor.

Yaşanan pandemi dolayısıyla düğün organizasyonlarında yaşanan durgunluk sona erdi. Artık düğünü, kına gecesi gibi özel günler tertipleyen vatandaşlar, kurallar çerçevesince unutulmaz günlerini yaşaya bilmeye başladı. Tüm önlemleri bünyesinde alan firmalardan biri de Denizli’nin en nezih ortamlarından biri olan Asr-ı Davet Düğün Salonları…

Asr-ı Davet Düğün Salonları yine ilklere imza atmaya başladı. Yeni bir kampanya başlatan işletme sayesinde vatandaşlar da kazanmaya başladı. Düğünü ya da kına gecesi olacak bir yakınını Asr-ı Davet ile anlaştıran vatandaşlara anında kazanç sağlanmaya başlandı. Asr-ı Davet, düğün organizasyonu getirene 500, kına gecesi getirene anında 250 lira ödüyor. Kampanyayı duyan vatandaşların adeta Asr-ı davete akın ettiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Bu kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşların 0552 621 20 20 nolu telefondan ulaşmasını isteyen İşletme Sahibi Burak Okur, “Halkımız düzenlediğimiz kampanyaya bir hayli yoğun ilgi gösteriyor. Gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı onlara teşekkür ederim. Asr-ı Davet olarak hedefimiz en uygun fiyata en kaliteli hizmeti sunmaktır” dedi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL