Kültür-Sanat

Laodikeia İnner Wheel Kulübü, Türkiye’de Hizmete Başladı

Laodikeia İnner Wheel Kulübü, Türkiye’de Hizmete Başladı

Inner Wheel Kulübü, Türkiye genelinde hizmet veren, demokratik, laik ve sosyal değerlere bağlı bir sivil toplum örgütü olan LAODIKEIA İnner Wheel Kulübü, 14 Temmuz 2023 tarihinde kurularak faaliyete geçti. Türkiye’deki 14. kulüp olma özelliğini taşıyan kulüp, uluslararası sertifikasını kısa bir süre içerisinde alarak gurur yaşadı.

Kulübün kurucusu ve dönem başkanı Özlem Urganoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “LAODIKEIA İnner Wheel Kulübü olarak, Türkiye’nin kadınlarına ve çocuklarına yönelik sosyal sorumluluk projelerinde ön planda olmayı hedefliyoruz. Amacımız, demokratik, laik, sosyal ve etkin bir hukuk devleti anlayışı içinde birlik ve beraberliği korumak, gerçek arkadaşlık ve dostluğu teşvik etmek, topluma yararlı hizmetlerde bulunmak ve uluslararası anlayışı geliştirmektir” dedi.

Inner Wheel Kulübü, demokratik bir tüzük çerçevesinde seçimle işbaşına gelmiş bir başkan ve yönetim kurulu tarafından yönetilen, düzenli, disiplinli ve verimli çalışabilen bir kurumsal yapıya sahip. Kulüp, üyelerini topluma gönüllü hizmet vermeye teşvik etmek, eğitim, sağlık, çevre ve benzeri sosyal konularda projeler geliştirmek amacıyla kurulmuş.

LAODIKEIA İnner Wheel Kulübü, Atatürk’ün emaneti olarak nitelendirdikleri Cumhuriyet’e layık Aydın Türk kadınları olarak Denizli’ye hizmet etmeyi en önemli görevleri olarak gördüklerini belirtiyor. Kulüp, Inner Wheel’in uluslararası ağını kullanarak, ortak projelerde bulunma ve işbirliği yapma amacıyla diğer benzer amaçlı kuruluşlarla da bir araya gelmeyi planlıyor.

Kulüp üyeleri şu isimlerden oluşuyor: İrem Akdeniz Mutcalı (Asbaşkan), Dilek Çetin (Genel Sekreter), Fatma Çelikol Yavuzer (Sayman), Mine Damgacı Yılmaz (Editör), Hilal Tütüncü (ISO), Feride Fakioğlu (Üye), Demet Atilla, Dilek Mazanoğlu, Simge Çelikol, Cansu Kabukçu, Esma Özkan, Gülsen Yarımca, Tuğçe Mercan Özhan, Meliha Saraç Ulubaş, Selda Özer, Saadet Yaki, Gamze Soylu, Burcu Keskin, Güliz Coşkun, Esra Şahin.

Inner Wheel Kulübü, projeleri ve etkinlikleriyle Denizli ve Türkiye genelinde sosyal sorumluluk alanında önemli bir aktör olma yolunda ilerliyor.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL