Güncel

Vestel Özden Avm Açıldı

Vestel Özden Avm Açıldı

76 yıllık tecrübesiyle Denizli halkına hizmet edecek

Denizli’nin Güney İlçesinde 76 yıl önce temelleri atılan ve 4 kuşaktır Denizli halkına hizmet veren Vestel Bayisi ‘Özden AVM’ Denizli’nin Pamukkale İlçesine bağlı Halk Caddesi’nde yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Denizli’nin Güney İlçesinde 1948 yılında İsmail Özden tarafından kurulan ve 4 kuşaktır Denizli halkına hizmet veren Vestel Bayisi ‘Özden AVM’ Denizli’nin Pamukkale İlçesine bağlı Halk Caddesi’nde yeni mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Değirmenci, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, MHP Denizli 21. Dönem Milletvekili Ali Keskin, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Osman Özpek, Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan, AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Vestel Ege Bölge Satış Müdürü Serdar Yurdam, Vestel Ege Bölge Satış Yöneticisi Çağdaş Umar, Vestel Denizli Bölge Satış Yöneticisi Ulaşcan Bayramoğlu, Özden ailesinin yakınları, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DAVETLİLERLE YAKINDAN İLGİLENDİLER

Pamukkale İlçesi Topraklık Mahallesi Halk Caddesi No:24’te Denizli halkına hizmet verecek olan ‘Özden AVM’nin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından işletme sahipleri Ahmet Özden ve Burhan Özden, mağaza açılışında davetlilerle yakından ilgilendi.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER YAPILDI

Vestel Bayii ‘Özden AVM’de açılışa özel çok sayıda üründe açılışa özel indirimler Denizli halkının beğenisine sunuldu. Uzun yıllardır ticari faaliyetlerini başarıyla sürdüren ve günden güne yenilikleri takip eden‘ Özden AVM’ Vestel’in son teknoloji ürünleri; elektronikten beyaz eşyaya, akıllı ürünlerden küçük ev aletlerine kadar çok sayıda üründe müşterilerine yeni fırsatlar sunuyor.

“ÖZEL İNDİRİMLERİMİZ VE KAMPANYALARIMIZ BAŞLADI”

Geçmişten gelen tecrübemizle Denizli halkına en iyi şekilde hizmet edeceklerini ifade eden ‘Özden AVM’ işverenlerinden Ahmet Özden, “76 yıl önce başlayan yolculuğumuz emin adımlarla devam ediyor. Bizler 4’üncü kuşak olarak aldığımız bayrağı daha yukarıları taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. Uzun yıllar Denizli’nin Güney İlçesinde ticari faaliyetlerimizi sürdürdük. Artık Denizli’de halkımıza en iyi şekilde hizmet vermek için yola çıkıyoruz. Vestel’in son teknoloji ürünlerini, iki katlı mağazamızda en iyi ve sağlıklı şartlarda Denizli halkıyla buluşturacağız. Açılışa özel indirimlerimiz ve kampanyalarımız başladı. Hemşerilerimizi Özden AVM’ye bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

“BİZE UĞRAMADAN KARAR VERMESİNLER’”

Özden AVM işverenlerinden Burhan Özden açılışa katılan herkese teşekkür etti. ‘Değerli hemşehrilerimiz bize uğramadan karar vermesinler’ diyen Özden, “Hem tecrübemizle hem de Vestel’in yenilikçi dünyasıyla fark yaratacağız. Denizlililer A’dan Z’ye beyaz eşyadan elektronik aletlere, küçük ev aletlerinden yedek parça ve aksesuarlara kadar hepsini buradan bulabilecekler. Güler yüzlü, avantajlı alışverişin adresi olmak için yola çıktık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada müşteri odaklı çalışacağız” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL