Siyaset

Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’ndan Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Bülent Nuri Çavuşoğlu’ndan Ramazan Bayramı Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında, İsrail’in Filistinlilere karşı yaptığı katliamı kınarken, bir kez daha pandemi koşullarında kutlayacağımız Bayramın, bu şartlarda kutlayacağımız son bayram olmasını diledi.

Bayramların, insani ve dini hassasiyetlerle ihtiyacımız olan bütün güzelliklerin birlikte yaşandığı, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının, sevgi ve saygının güzel örneklerinin sergilendiği, toplumun tüm kesimlerinin birbiriyle kaynaştığı paylaşma ve dayanışma günleri olduğunu ifade eden Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Ne yazık ki bu seneki bayrama yine kısıtlamalarla, Kudüs’te Filistinlilere karşı İsrail’in uyguladığı katliam haberleriyle giriyoruz. İnsanlık suçu işleyen İsrail’i şiddetle kınarken, saldırılarda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bayram süresince, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de kısıtlamalara uyarak bir bayram geçireceğiz. Kovid-19 salgını, Ramazan ayını huzur ve güven içinde geçirmemizi bir kez daha engelledi; dini ve beşeri geleneklerimizi değiştirdi. Ancak salgın, bu kutsal ayın sabır, bağışlama, bereket, ibadet, paylaşma ve adaletle özdeş olması gereken yaşamımızın ne kadar önemli olduğunu da gösterdi” dedi.

1 yılı aşkın süredir devam eden salgın nedeniyle daha da ağırlaşan ekonomik koşulların, yüzbinlerce aile üzerindeki etkisini CHP’li belediyeler aracılığı ile bir nebze olsun azaltmaya çalıştıklarını belirten Çavuşoğlu, “Ramazan ayının ruhuna ve sosyal devlet ilkesine uygun olarak kimseyi ötekileştirmedik, yardımlarda kimseyi ötelemedik, kimseyi de kayırmadık. CHP’li belediyelerimizin bu yardımlaşma ve dayanışma uygulamaları vatandaşlarımızın güvenini kazandı; Hangi görüşten olursa olsun tüm vatandaşlarımızın takdirini kazandı” diye konuştu.

Çavuşoğlu mesajında, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi saygıyla anarken; salgına karşı olağanüstü bir çabayla mücadele eden sağlık çalışanlarımızın, pandemi süreci boyunca işbaşı yapan tüm emekçilerimizin, tüm milletimizin Ramazan Bayramı’nı kutlarken, bu bayramın pandemi koşullarında kutladığımız son bayram olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL