Güncel

Beşir Derneği’nden “Bir Kap Bir Kalp” Projesi

Beşir Derneği’nden “Bir Kap Bir Kalp” Projesi

Beşir Derneği Ramazan ayında dar gelirli ailelerin sıcak yemek ihtiyacını karşılamak ve bu konuda toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla başlattığı “Bir Kap Bir Kalp” projesiyle, ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak isteyen hayırseverlere köprü oluyor. Denizli Beşir Derneği temsilciliği olarak bu Ramazan ayında da “Bir Kap Bir Kalp” projemiz ile binlerce mahzun ve mahcup yüzlerde tebessüme vesile olmayı umut ediyor.

Ramazan boyunca her akşam iftardan önce titiz bir çalışmayla tespit edilen Denizli’de bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin kapısını çalarak, hayırseverler tarafından hazırlanan çeşitli sıcak yemekleri, bekleyen sofralara yetiştiriyor. “Bir Kap Bir Kalp” projesiyle hayırseverlerden alınan bağış yemekleri, iftar vaktinde, dar gelirli ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor.

Beşir Derneği Denizli Temsilcisi Kadir Şendur; “Evinde iftar dahi yapamayacak kadar ihtiyaç sahibi olanlara kendi yediklerimizden yedirelim. Misafirler için yaptığımız hazırlıkları onlar için de yapalım. Siz hazırlayın, biz ulaştıralım. Hayra vesile olma bahtiyarlığına hep birlikte erişelim. Tüm bağışçılarımıza teşekkür ederiz” dedi. 

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL