Sağlık

Beymer Tıp Merkezi Ağız ve Diş Sağlığı Birimi Açıldı

Beymer Tıp Merkezi Ağız ve Diş Sağlığı Birimi Açıldı

Denizli’de faaliyet gösteren Beymer Tıp Merkezi’nde yeni açılacak olan Ağız ve Diş Sağlığı Birimi görkemli bir açılış töreni ile hizmete girdi.

Denizli’de uzun yıllardır sağlık alanında hizmet sunmakta olan Beymer Tıp Merkezi bünyesinde açılacak olan Ağız ve Diş Sağlığı Birimi, yoğun bir katılım ile faaliyete girdi. Diş Hekimi Samed Ali Eren ve Diş Hekimi Ebru Ayvaz ile beraber Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Ufuk Ertan’ın hizmet sunacağı birim Ağız ve Diş Sağlığı konusunda hizmet verecek.

Açılışa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve çok sayıda davetli katıldı.

Tıp Merkezi adına böyle yeni bir oluşumla hizmet ağını genişletmenin sevincini yaşadıklarını belirten Nöroloji Uzmanı Dr. Nezihi Eren katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Dr. İbrahim Ethem SEBZECİ – Abdil YAŞAROĞLU

Diş Hekimi Samed Ali Eren ise; Denizli halkına hizmet vermek için heyecanla beklediklerini dile getirdi.

Diş Hekimi Ebru Ayvaz ve Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Ufuk Ertan ise diş tedavisi konusunda verecekleri hizmetin içerisinde diş tedavisi konusunda korkuları olan kesimlere yönelik yapılan genel anestezi uygulamasının da yapıldığını ifade etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL