Sağlık

Bu panel kaçmaz! “Kötülüklerin anası göbek”

Bu panel kaçmaz! “Kötülüklerin anası göbek”

Çağımızın en büyük sorunlarından olan obezite ve dengesiz beslenmeye karşı uzmanların mücadelesi sürüyor. İlimizde “Kötülüklerin anası göbek” konulu panel düzenlenecek. Panelde Dr. Rengin Börekçi ve Dr. Selim Bilgin konuşma yaparak halkı bilgilendirecek. Panelin moderatörlüğünü ise Fonksiyonel Tıp Yaşam Koçu Sabriye Akkılıç gerçekleştirecek.

7 Mart Cumartesi günü İncilipınar Nihat Zeybekci Kongre ve kültür Merkezinde saat 13:00’de başlayacak olan panel 16:00’da sona erecek. Halka ücretsiz olarak verilecek olan panelde; Bedenin başarabilir yeter ki aklını ikna et. Doğru Kaynak doğru besin. Ambalajlı gıdaların bedenime etkisi Neyi Ne zaman yemeliyim? Aralıklı oruç otofaji ileiyileşmem mümkün mü? gibi sorulara yanıt verilecek.

Panelde Dr. Rengin Börekçi ve Dr. Selim Bilgin konuşma yaparken programın Moderatörlüğünü Fonksiyonel Tıp Yaşam Koçu Sabriye Akkılıç üstlenecek. Ücretsiz olarak gerçekleşecek panel öncesi açıklama yapan konuşmacılar, “Kendine hak ettiği yaşamı vermek ve aldığı nefesin tadını çıkarmak isteyen herkesi bekliyoruz” dedi.

Panelde konuşmacı olarak yer alacak olan İzmirli Doktor Rengin Börekçi, geçmişte inanılmaz bir başarıya imza attı. İki çocuk annesi Rengin Börekçi, Manş Denizi’ni geçen ilk Türk kadın takımında yer alarak adını tarihe yazdırdı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL