Genel

Buldan marka olmaya devam edecek

Buldan marka olmaya devam edecek

Denizli Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği, Buldan esnafını ziyaret etti, Ahi kültürünü yaşatan esnafa teşekkür belgesi verdi. Erbeği “Denizli Kazanacak” projesi çerçevesinde ilk ilçe ziyaretini Buldan İlçesi’ne yaparak “Buldan marka olmaya devam edecek” dedi.

Denizli Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği, ilçe istişare gezilerine Buldan İlçesi ile başladı. “Denizli Kazanacak” projesi çerçevesinde ilk ziyaretine Buldan ilçesi ile başlayan ve Buldan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kulalı ile birlikte esnaf ziyareti yapan DESOB Başkanı Mehmet Ali Erbeği’ne, DESOB Başkanvekili Denizli Lokantacılar Odası Başkanı Osman Üçgül, DESOB Disiplin Kurulu Başkanı Dokumacılar Odası Başkanı Varol İnci, DESOB Yönetim Kurulu Üyesi Sarayköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Okan Gümen, DESOB Yönetim Kurulu Üyesi Güney Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Soner Özdemir eşlik etti.

DESOB Heyeti ilk olarak Buldan İlçe Kaymakamı  Tayfun Deli, Buldan İlçe Belediye Başkanı Mustafa Şevik’i ziyaret ederek çalışmalar ve projeler hakkında istişarede bulundular.

COĞRAFİ İŞARETLERE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kulalı, Buldan İlçesi’ne yapılan ziyaretten dolayı büyük onur duyduklarını belirterek “Denizli Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği önderliğinde esnafımızın daha iyi şartlarda olması için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Buldan İlçemiz gerek ticaret, gerek turizm, gerekse tarım ürünleri ile öncü ve kendini her zaman geliştiren bir ilçemiz. Bizlerde Buldan Esnaf Odası olarak bu çalışmaların daha kalıcı hale gelmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Buldan simidi başta olmak üzere bir çok ürünümüzde, DESOB desteği ile Coğrafi İşaretler konusunda çok hassas davranmaktayız. Örneğin Buldan Simidiniz bunların başını çekmektedir.   Bunun yanı sıra Buldan’ın daha çok tanıtılması ve gelişmesi için Denizli Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliğimiz ile birlikte bir çok projeleri yürütmeye devam ediyoruz” dedi.

DENİZLİ KAZANACAK, İLÇELER KALKINACAK

Denizli Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği “Denizli Kazanacak” projesi çerçevesinde, ilçe gezilerine başladıklarını belirterek “Denizli Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği olarak 50 bin üyemiz ile birlikte büyük bir aileyiz. Esnaflarımızın işlerinin bereketli ve kazançlı olması için çalışmalarımız devam ediyor. Gelişen teknolojiyi iyi takip etmeli ve kullanmalıyız. Bu anlamda özellikle e-ticaret konusunda yada sosyal medyalarda esnafımızın da yer alması için çalışıyoruz.

Birliğimiz olarak sosyal medya hesapları açtık ve bu mecralarda, il merkezi olur ilçeler olur mahalleler olur, bütün üyelerimizin tanıtımına yer veriyoruz. Bunu sadece bizim yapmamız önemli değil. Esnafımız kendisi de sosyal medyadan ürününü, kampanyasını, fiyatını duyurmalı. Artık teknolojiyi daha yakından ve reklam için, ticaret için kullanmalı.

Bu sebeple önümüzdeki süreçlerde bu çalışmalarımıza hız vereceğiz. Buldan örnek bir ilçemiz. Üretiyor, markalaştırıyor, ihraç ediyor. Sadece Denizli ve Türkiye piyasası değil, yurt dışına da el emeği göz nuru olan esnaf işi çalışmalarını da ihraç etme başarısı gösteriyor” dedi.

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Mehmet Ali Erbeği ve heyeti, Buldan İlçesi’nde Ahilik Kültürünü yaşatan esnafları ziyaret ederek, teşekkür belgesi verdi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL