Güncel

Büyükşehir’de Toplu Sözleşme Sevinci

Büyükşehir’de Toplu Sözleşme Sevinci

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir DESKİ Genel Müdürlüğü’nde çalışan PERAŞ personelinin sendikal haklarını kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Toplu iş sözleşmesinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Zolan, “İnşallah yine el ele, omuz omuza tüm kardeşlerimizle birlikte Denizlimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ’de çalışan PERAŞ AŞ personelinin 1. Dönem 2021-2022 Toplu İş Sözleşmesi Öz-Güven-Sen ve Hizmet-İş Sendikası ile imzalandı. Büyükşehir Belediyesinde düzenlenen imza törenine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal, HAK-İş Başkan Vekili Hüseyin Öz, Öz-Güven-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ümit Yalçın, PERAŞ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ali Değirmenci, Büyükşehir Belediyesi DESKİ Genel Müdürü Niyazi Türlü, Genel Sekreter Yardımcıları Seval Gebeş ve Ali Aydın ile Hizmet-İş Denizli Şube Başkanı Sezai Söylemez katıldı. Hizmet-İş Genel Başkan Vekili Öz, toplu iş sözleşmesinin sendika, çalışanlar ve Büyükşehir Belediyesi için hayırlı olmasını dileyerek, “Toplu iş sözleşmemizin uzlaşma ile imzalanması hususunda Sayın Başkanımız Osman Zolan’ın işçi arkadaşlarımızdan yana göstermiş olduğu irade vesilesiyle kendisine, Büyükşehir Belediyemizin Genel Sekreterine, Genel Sekreter Yardımcılarına, PERAŞ AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve tüm yetkili arkadaşlarımıza hassaten teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Zolan: “Hizmetleri birlikte gerçekleştirdik”

Başkan Zolan ise, Büyükşehir Belediyesinde sendikal sürecin tamamlanması ve toplu iş sözleşmesinin imzalanması hususunda büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “PERAŞ şirketimizde çalışan 2 bin 818 arkadaşımızı kapsayan Hizmet İş ve Öz-Güven-Sen sendikaları ile yapmış olduğumuz sözleşmeyi imzaladık. Sendika sürecini biz de arzu etmiştik. Sendika işçilerimizin en doğal hakkıdır. Bu noktada sendika temsilcilerimiz ve bizler işçilerimize verilebilecek en üst seviyede imkanlar için gayret ediyoruz. Çünkü şunu açıkça ifade etmek istiyorum; Denizli’ye yapmış olduğumuz tüm işlerde, çalışanlarımızla birlikte el ele, kol kola, gönül gönüle yapılan hizmetleri hep birlikte gerçekleştirdik.”

“Yarınımız, bugünümüzden daha güzel olsun”

Çalışanların mutluluğu ve huzuru için birlikte gönül gönüle çalıştıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Çalışan arkadaşlarımızın en üst seviyede imkâna kavuşması, evine huzurlu bir şekilde gitmesi ve iş güveni açısından rahat olması konusunda bugüne kadar gayretlerimizi sürdürdük. İnşallah bu toplu sözleşmeyle birlikte İnşallah yine el ele, omuz omuza tüm kardeşlerimizle birlikte Denizlimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bu ilk, bundan sonraki toplu sözleşmelerimiz de devam edecek. Şimdiden çalışanlarımıza, sendikamıza ve Büyükşehir Belediyemize hayırlı ve uğurlu olsun diliyorum. Yarınımız, bugünümüzden daha güzel olsun” dedi. Konuşmaların ardından Öz-Güven-Sen ve Hizmet İş Sendikaları ile toplu iş sözleşmesi imzalandı.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL