Genel

Büyükşehir’den bir altyapı iletişim ofisi de Sevindik’e

Büyükşehir’den bir altyapı iletişim ofisi de Sevindik’e

Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Sevindik Mahallesi’nde sürdürdüğü alt yapı çalışmaları nedeniyle, vatandaşların sorunlarına anında ve yerinde çözüm bulmak için “Sevindik Altyapı İletişim Ofisi” kurdu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğünün Sevindik, Sümer ve Karşıyaka Mahallesi’nde başlattığı 122 kilometre içme suyu, 78 kilometre kanalizasyon ve 23 kilometre yağmursuyu hattı olmak üzere toplam 223 kilometrelik alt yapı projesi sürüyor. Bölgenin alt yapı sorununu tarihe gömecek proje tüm hızıyla devam ederken, Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ de vatandaşların istek veya sorunlarına yerinde ve anında çözüm bulmak için Sevindik Altyapı İletişim Ofisi kurdu. Sevindik Mahalle Muhtarlığının yanında kurulan Sevindik Altyapı İletişim Ofisi, bölgedeki vatandaşların altyapıyla ilgili herhangi bir sorun veya talebine anında cevap veriyor. Büyükşehir DESKİ’ye gitmek yerine yürüme mesafesinde bulunan iletişim ofisine başvuran vatandaşlar bu şekilde büyük kolaylık sağlıyor.

Mahalleli memnun

Sevindik Mahallesi Muhtar Vekili Hüseyin Kırkpınar, “Sevindik Mahallesi olarak Büyükşehir DESKİ’nin irtibat bürosunun burada olması vatandaşlarımız ve bizler için büyük bir nimet. Vatandaşlarımıza çok yardımcı oluyorlar. Biz de Sevindik Mahalle Muhtarlığı olarak vatandaşlarımızı buraya yönlendiriyoruz. Belediyeye gitmeden burada işlerimiz halloluyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ederiz” dedi. Osman Karahan ise, “Altyapı ile ilgili bütün sorunlarımız belediyeye gitmeden yorulmadan bütün isteklerimizi ve sorunlarımızı bu iletişim ofisinde çözebiliyoruz. Çözümünü de en kısa zamanda buluyorlar. Allah hepsinden razı olsun. Bundan dolayı Sayın Başkanımız Osman Zolan’a çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL