Magazin

Cansel ve Mert Elmallı Rüya Gibi Bir Düğünle Dünya Evine Girdi

Cansel ve Mert Elmallı Rüya Gibi Bir Düğünle Dünya Evine Girdi

Denizli ve Tavas’ın tanınmış esnaflarından Elmallı Pide’nin 6. Kuşak işverenlerinden Mert Elmallı, Cansel Sezer ile dünya evine girdi. Çiftin nikâh akdini Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan gerçekleştirirken, sevenleri genç çifti yalnız bırakmadı.

Faydım-Cafer Elmallı çiftinin oğulları Mert Elmallı, Müzeyyen-Ahmet Sezer çiftinin kızları Cansel ile sonsuz mutluluğa ‘evet’ dedi. Çiftin nikah akdini Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan gerçekleştirirken, nikah şahitliklerini ise AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, Milliyetçi Hareket Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Denizli Lokantacılar Odası Başkanı Osman Üçgül ayrıca tiyatro oyuncusu Gülnihal Demir yaptı.

Lara Garden düğün salonunda gerçekleştirilen düğüne Denizli iş ve siyaset dünyasının yanı sıra, Elmallı ve Sezer ailelerinin dostları ve çok sayıda davetli katıldı. Yoğun katılımın olduğu düğünde, çiçeği burnunda çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Cansel-Mert çiftinin ilk dansıyla başlayan düğün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Davetliler unutulmaz anlara tanıklık ederken; ‘Evet’ diyerek yeni bir hayata yelken açan genç çift, “Rüyada gibiyiz. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

 

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL