Yaşam

Çobanoğlu Düğün Salonu Törenle Açıldı

Çobanoğlu Düğün Salonu Törenle Açıldı

Düğün ve organizasyon alanında Denizli’ye yeni bir soluk geldi. Modern yapısı, bin kişilik kapasitesi, kafeterya ve çocuk bölümleriyle Çobanoğlu Düğün Salonu yoğun katılımla gerçekleştirilen törenle kapılarını açtı.

Yusuf ve Yakup Demirel kardeşlerin girişimiyle Merkezefendi İlçesi Selçukbey Mahallesi No:2’de hizmete açılan Çobanoğlu Düğün Davet Organizasyon Salonunun açılış törenine;  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Atıcı Bakcan, Demirel ailesi ve çok sayıda davetli katıldı. Törenin açış konuşmasını ise, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan yaptı.

“DENİZLİ’MİZE HAYIRLI OLSUN”

Yuvaların kurulacağı, güzel birlikteliklere vesile olacak, Denizli’mize hizmet edecek Çobanoğlu Düğün Salonunun hayırlı olmasını dileyen Başkan Zolan, “Denizli’mize yakışan çok güzel bir düğün salonumuzun açılışını gerçekleştiriyoruz. Gezme fırsatı bulduk. Salon gerçekten çok güzel, çok şık, çok ferah olmuş. Denizli’mizin böylesi güzel bir salonu ihtiyacı var. Hayırlı olmasını diliyorum. Demirel ailemiz Denizli’mizde birçok sektörde yer alıyor. Faaliyet gösteriyorlar. Allah’ım hem diğer işlerinde hem de yeni yatırımları olan düğün salonunda yollarını açık etsin. Burada hep mutluluklar yaşanacak. Güzel birlikteliklere vesile olacak, yuvaların kuruluşu burada gerçekleşecek. Denizli’mize hayırlı olsun. Ailemize de başarılar, muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

“DENİZLİ’YE HİZMET ETMENİN ONURUNU YAŞIYORUZ”

Çobanoğlu Düğün Salonunun kurucu ortağı Yusuf Demirel, düğün, davet ve organizasyon alanında her ince detayları planlayarak düğün salonunu hizmete açtıklarını belirterek, “Salonumuzun kapasitesi bin kişilik. Kapalı oto parkımız, kafeterya ve çocuk oyun alanımız ile insanlarımızın en mutlu anlarında yanlarında olacağız, profesyonel ekibimizle hizmet edeceğiz. Mutluluklarına mutluluk katacağız. Her etkinliğe uygun olarak salonumuzu en ince ayrıntısına göre dizayn etik. Denizli halkımızı bekliyoruz” dedi.

“VATANDAŞ ODAKLI FİYAT POLİTİKASI UYGULAYACAĞIZ”

Çobanoğlu Düğün Salonunun kurucu ortağı Yakup Demirel’de büyük bir emek ve yatırımın karşılığında Denizli halkına hizmet etmek için yola çıktıklarını belirterek, “Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz düğün salonumuz, düğün davet ve organizasyon etkinliklerinde en iyi hizmeti en iyi fiyat garantisi ile sunmayı amaç edinmiştir. Bu doğrultuda vatandaş odaklı bir yönetim politikası izleyeceğiz. Düğün, davet ve benzeri etkinliklerde Denizli halkımızı salonumuza bekliyoruz” dedi.

DUALARLA AÇILDI

Çobanoğlu Düğün Davet Organizasyon Salonu, protokol üyeleri ve katılımcıların dualarıyla törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesi sonra salonu gezen ve inceleyen katılımcılar, en ince ayrıntısına kadar planlanmış düğün salonuna tam not verdi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL