Güncel

Coşkunlar Otomotiv; Efsane Otomobil MG’yi Denizli Halkıyla Buluşturacak

Coşkunlar Otomotiv; Efsane Otomobil MG’yi Denizli Halkıyla Buluşturacak

Denizli’nin ünlü otomotiv firması Coşkunlar, yıllardır Denizli ile buluşturduğu Citroen, Suzuki markalarının yanı sıra İngiliz kökenli efsanevi otomobil markası MG’yi Denizli halkının hizmetine sunuyor. 5 Kasım’da gerçekleşecek muhteşem açılışla Coşkunlar Plaza da, özellikleriyle kendine hayran bırakan, son teknoloji ürünü araçlar görücüye çıkacak. Birçok segmentte araç lansmanının yapılacağını belirten Coşkunlar Marka Müdürü Yenal Çakın, tüm Denizli halkını, otomobil tutkunlarını açılışa davet etti.

Yarım asırlık geçmişiyle Coşkunlar, Denizli’nin önemli ticaret noktalarından birisi olmayı başardı. Giyim, sigorta, perde, lastik, inşaat gibi alanlarda faaliyetlerini yürüten Coşkunlar, otomotiv sektörünün de Denizli’de nabzını tutmayı başardı.  Yıllardır Avrupa’nın satış grafiğiyle öne çıkan otomobil markası Citroen’in bayiliğini yürüten Coşkunlar, Japon Otomobil devi Suzuki’nin de bayisi olarak Denizli, Fethiye ve Bodrum’da hizmet veriyor. Denizli halkını,  otomotiv sektöründe kaliteyle buluşturan Coşkunlar Otomotiv; bünyesine İngiliz kökenli efsanevi otomobil markası MG’yi de katarak sektörde gücüne güç katmayı başardı.

MG ve yenilenen yüzüyle Suzuki Showroomunun açılışı Coşkunlar Otomotiv Plaza’da 5 Kasım saat 14.00’da gerçekleştirilecek. Özellikleriyle kendine hayran bırakan, son teknoloji ürünü araçlar görücüye çıkacak. Merkezefendi İlçesi Akçeşme Mahallesi Menderes Bulvarı (İzmir Asfaltı) No:224 adresinde yer alan Coşkunlar Plaza da açılışta birçok segmentte araç lansmanı gerçekleştirilecek.

“DENİZLİ HALKINI BEKLİYORUZ”

Coşkunlar Marka Müdürü Yenal Çakın, tüm Denizli halkını, otomobil tutkunlarını birçok sürprizle de karşılaşacakları açılışa beklediklerini belirterek, “Citroen ve Suzuki markasını yıllardır Denizli ile buluşturuyorduk. Yeni dönemde MG markamızı da Denizli halkının beğenisine sunmaya hazırlanıyoruz.  MG Türkiye’ye yeni giren bir marka ve 1 yıldır satışı yapılıyor. Ancak kısa süre zarfında Pazar payını ülkede önemli oranda artırmayı başardı. Bu markanın dinamikleri çok farklı! Sıradan bir otomobil markasından ziyade; elektrikli, hibrit ve benzinli olarak satılıyor. Tüm motor seçeneklerini sunan bir markadan bahsediyoruz. Şu anda orta segmentin başlangıç fiyatlarından Premium segment üst sınıf araçlara kadar ürün yelpazesi çok geniş. MG; Türkiye’de önemli bir yerde konumlanmak istiyor. Bizler de yenilenen yüzümüzle hem Suzuki hem de MG için Denizli halkına elimizden gelen desteği Plazamızda, showroomlarımızda vereceğiz.  Macera isteyenlere Suzuki, premium araç isteyenler için MG’yi tavsiye ediyoruz. Japon devi Suzuki’ninde halkımız arasında marka bilinirliği ve beğenilirliği  ciddi oranda arttı. Pazar payını ciddi oranda yükselttikten sonra hibrit motor ile geliyor. Ayrıca, plazamızda mobilite köşemizde hazır. Elektrikli bisiklet, scooter ve motosikletleri beğeniye sunacağız. 5 Kasım’da yenilenen yüzümüz, yeni showroomumuz ve ekibimizle Suzuki’yi tanıyan ve MG ile tanışmak isteyenleri bekliyoruz. Keyifli bir açılış olacağını düşünüyoruz. Gerçek elektrikli araçla tanışmak isteyenleri bekliyoruz. Araçlarımız hem menzil hem de kullanım kolaylığı açısından çok iyi noktada” dedi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL