Kültür-Sanat

“Denizli Basını Hep Yanımızda Oldu”

“Denizli Basını Hep Yanımızda Oldu”

Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) tarafından Enerya’nın katkılarıyla düzenlenen “Erol Özbal Basın Enstitüsü Dijital Dünya Haberciliği” eğitim programının 8. yapıldı. Enerya’nın katkılarıyla DGC’nin düzenlediği “Erol Özbal Basın Enstitüsü Dijital Dünya Haberciliği” eğitim programı devam ediyor.

“MUTLAKA OKUYUN”
Online olarak gerçekleştirilen programın bu bölümüne Denizli Sanayi Odası (DSO) Başkanı Müjdat Keçeci katıldı. Keçeci, katılımcılara sanayi ve basın ilişkileri konusunda bilgi verdi. Basın mensuplarının alt yapılarının güçlü olması gerektiğini kaydeden Keçeci, “Gazetecilik yapan arkadaşlarımızın mutlaka ikinci bir dil öğrenmelerini öneririm. Bir de sürekli okuyun. Çantanızda okumanız gereken mutlaka bir kitap olsun. Mesela ben sürekli biyografi okuyorum. Ne okursanız okuyun, ama okuyun” dedi.

“KOPYALA YAPIŞTIR YAPMAYIN”
Basın mensuplarına kendilerini sürekli geliştirmeleri önerisinde bulunan Keçeci, “Ben gazeteci olsaydım özel bir konuda kendimi yetiştirirdim. Size tavsiyem gelen haberleri kopyala yapıştır yapmayın. Kendiniz bir şeyler katın. Sanayici arkadaşlarla yakınlaşın. Kendi işinizde Ar-Ge yaratın. Ar-Ge konusunda biz Oda olarak size her türlü yardımcı oluruz” diye konuştu.

“SİZE DESTEĞİMİZ AZ”
15 yıldır Sivil Toplum Kuruluşunda yöneticilik yaptığının altını çizen Keçeci, “Bu süreçte gazeteci arkadaşlarımız hep yanımızda oldu. Ama sanayicilerimizin sizin yanınızda oldukları konusunda tereddütlerim var. Sizden uzağız ve desteğimiz az” ifadelerini kullandı. Program soru cevap bölümüyle sona erdi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL