Yaşam

Denizlili kadınlar özel günde buluştu

Denizlili kadınlar özel günde buluştu

Türkiye Cumhuriyeti ve Inner Whell Kulübü’nün kuruluşunun 100’üncü yılında Denizlili kadınlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde bir araya geldi. Çok sayıda davetlinin katıldığı etkinlikte pasta yarışması da gerçekleştirildi ve birbirinden farklı lezzetler beğeniye sunuldu.

Denizli’de geçtiğimiz yıl çalışmaların başlayan Inner Wheel Kulübü (Sevgi Çemberi Derneği); Türkiye Cumhuriyeti ve Inner Whell Kulübü’nün kuruluşunun 100’üncü yılı nedeniyle, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde etkinlik düzenledi. Çamlık Beyaz Kafe’de gerçekleştirilen etkinliğe Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın eşi Berrin Zolan, Inner Wheel Kulübü üyeleri, çok sayıda iş kadını ve davetliler katıldı. Etkinlikte pasta yarışması da gerçekleştirildi ve birbirinden farklı lezzetler hem jürilere hem de davetlilere sunuldu.

“DENİZLİ HALKIMIZ BİZLERE ÇOK DESTEK VERDİ”

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde unutulmaz bir gün geçiren Denizlili kadınlar, etkinlik nedeniyle teşekkür ederken, Inner Wheel Kulübü (Sevgi Çemberi Derneği) Başkanı Özlem Urganlıoğlu, “Öncelikle bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan Denizlili kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyetimizin ve Inner Well’in 100’üncü yılında, kadınlarla bir araya geldiğimiz için çok mutluyuz. Denizli halkımız bizlere çok destek verdi. Pasta yarışması adı altında da çok güzel bir etkinlik oldu” diye konuştu.

“MİNİK KALPLERE DOKUNDUK”

Denizli’de çalışmaların devam edeceğini belirten Başkan Urganlıoğlu, “Geçtiğimiz yıldan bu yana Denizli’de sosyal sorumluluk projelerine imza atıyoruz. Köylerde ve mahallelerde ihtiyaç sahiplerine dokunuyoruz. Belirlediğimiz okullara bilgisayar yardımı, pilot okullarda yerli malı haftası yapıyoruz. Minik kalplere dokunduk ve devamı da gelecek. Denizli’de yaşayan kadınlarımız bizlere katılarak destek olabilirler” dedi.

 

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL