Sağlık

Dgc, Dental Rezidans ile Protokol İmzaladı

Dgc, Dental Rezidans ile Protokol İmzaladı

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhammet Karaçay ile Dental Rezidans Ağız ve Diş Sağlığı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Diş Hekimi Mustafa Özcan arasında protokol imzalandı. Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin yararlanabileceği bu protokol DENTAL Rezidans Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Bayramyeri Şubesi’nde geçerli olacaktır.

Ağız ve Diş sağlığının öneminden bahseden Diş Hekimi Mustafa Özcan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti üyelerinin ağız ve diş sağlığına katkıda bulunmaktan mutluluk duyacaklarını söyledi. Protokolün detaylarını cemiyetten öğrenebileceklerini belirten Diş hekimi Özcan, “Sağlık ağızda başlar, lütfen ağız ve diş sağlığınızı ihmal etmeyin sağlıklı günler dilerim” dedi.
Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhammet Karaçay çağımızda ağız ve diş sağlığının önemli olduğunu belirterek, “Dental Rezidans’la imzaladığımız tedavi muayene protokolü ile meslektaşlarımızın diş sağlığı Dental Rezidans’a emanettir. Üyelerimiz Türk Diş Hekimleri Birliği’nin asgari ücret tablosu üzerinden indirimli hizmet alacaktır. Dental Rezidans ‘a teşekkür ederim” diye konuştu.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti ve Dental Rezidans Özel Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Bayramyeri Şubesi’nin protokol imzasına Yönetim Kurulu Başkanı Diş Hekimi Mustafa Özcan, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhammet Karaçay, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Hacı Selamoğlu katıldı.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL