Magazin

Ebru Polat Denizli’de Ruuby Club’ta Sahne Aldı

Ebru Polat Denizli’de Ruuby Club’ta Sahne Aldı

Pop müziğinin iddialı sesi Denizlilileri coşturdu

Pop müziğinin iddialı isimlerinden Ebru Polat, Denizli’de Ruuby Club’ta sahne aldı. Sahne performansı ve enerjisiyle izleyenleri coşturan ve unutulmaz bir gece yaşatan Polat, büyük beğeni topladı.

Denizli’de gece hayatının gözde mekânlarından Ruuby Club’ta sahne alan pop müziğinin iddialı isimlerinden Ebru Polat, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Son çıkardığı tek şarkılık albümü ‘Ateşini Yolla Bana’ ile eğlence mekânlarında rüzgar gibi esen Ebru Polat, Denizli’de de seslendirdiği hareketli şarkılarla hayranlarını coşturdu, sahne performansıyla da büyük beğeni topladı. Çok sayıda davetlinin katıldığı gecede, müziğin ritmine uyan izleyiciler, şarkılara danslarla eşlik etti. Ruuby Club işverenleri Mustafa Gök, Hakkı Gök ve Vedat Satıç, gece boyunca davetlilerle yakından ilgilendi.

Rubby Club İşletme Müdürü Ahmet Sezgin – Ebru Polat – İş İnsanı Yusuf Erkilet

“İŞİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPMAYA GAYRET GÖSTERİYORUZ”

Faaliyete geçtiği günden bu yana Denizli’nin en gözde eğlence mekanlarından biri haline gelen Rubby Club işverenlerinden Mustafa Gök, “Ebru Polat’a davetimizi kırmadığı için teşekkür ediyorum. Eğlence programlarımız hız kesmeden devam edecek. Denizli’de eğlence sektöründe işimizi en iyi şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz. Önümüzdeki süreçte de belirli aralıklarla ünlü sanatçılarımızı Ruuby Club sahnesinde konuk edeceğiz” diye konuştu.

“ÜNLÜ SANATÇILAR SAHNE ALMAYA DEVAM EDECEK”

Ebru Polat ile unutulmaz bir geceye imza attıklarını ifade eden Ruuby Club İşletme Müdürü Ahmet Sezgin, “Çok güzel bir gece oldu. Davetlilerimizde gecenin ilerleyen saatlerine kadar doyasıya eğlendi. Ebru Polat, pop müziğinin son dönemdeki en güçlü ve iddialı seslerinden birisi… Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Umuyorum ki en kısa süre içerisinde tekrardan bir araya geleceğiz. Ayrıca işletmemizde ünlü sanatçılar sahne almaya devam edecek. Denizli bizi izlemeye devam etsin. Katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL