Magazin

Ekmekci ve Vural Ailelerinin En Mutlu Günü!

Ekmekci ve Vural Ailelerinin En Mutlu Günü!

İstanbul’da özel bir şirkette İnsan Kaynakları Uzman olarak görev yapan Gökberk Ekmekci ile Avukat Tuğba Vural dünya evine girdi. Çiftin nikâh akdini Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan gerçekleştirirken, sevenleri genç çifti yalnız bırakmadı.

Denizlispor’un eski futbolcularından ve Denizli’de otomotiv sektöründe yıllarca hizmet veren Mehmet Ekmekci ile Emel Ekmekci’nin oğlu Gökberk Ekmekci, Süreyya-Hüseyin Vural çiftinin avukat kızları Tuğba ile sonsuz mutluluğa ‘evet’ dedi. Kültür Sitesi ve Marla Restaurant’ta gerçekleştirilen düğüne Denizli iş ve siyaset dünyasının yanı sıra, Ekmekci ve Vural ailelerinin dostları ve çok sayıda davetli katıldı. Çiftin nikâh akdini Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan gerçekleştirirken, çiçeği burnunda çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Tuğba-Gökberk çiftinin ilk dansıyla başlayan düğün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Davetliler unutulmaz anlara tanıklık ederken; ‘Evet’ diyerek yeni bir hayata yelken açan mutlu çift, “Rüyada gibiyiz. Bizi mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz. Çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL