Sağlık

Eroğlu’ndan Microblading’in Püf Noktaları

Eroğlu’ndan Microblading’in Püf Noktaları

Kalıcı makyaj uygulamaları arasında yer alan microblading seyrek kaşlara sahip olanların imdadına koşuyor. Güzellik Uzmanı Yıldız Eroğlu, Microblading tekniğiyle kaşlara daha dolgun bir görünüm kazandırıyor.

Microblading uygulamasının gür ve dolgun kaşlara sahip olmak isteyenler için en iyi çözüm olduğunu söyleyen Güzellik Uzmanı Yıldız Eroğlu, “Uzman ellerde yapılan bu işlemle hayalinizdeki ifadeyi yakalayabilirsiniz” dedi.
Kaşların yüz ifadesine doğrudan etki ettiğini de belirten Eroğlu, “ Daha dolgun kaşlara sahip olmak herkesin arzusudur. Çeşitli nedenlerden dolayı seyrelen kaşlarınız için üzülmenize gerek yok. Kalıcı makyaj uygulamalarından biri olan microblading sayesinde hayalinizdeki kaşlara kavuşabilirsiniz Gerçeğinden ayırt etmek neredeyse imkansızdır.

Microblading kaş uygulamasının dövmeden ayrılan bazı noktaları vardır. Microblading dövme gibi kaş bölgesinin içini boyama işlemi değildir. Özel bir kalem yardımıyla kaşların arasına tek tek ince çizgiler çekilir ve doğal bir görünüm yakalanır”

Kaç Saatte Yapılır, Ne Kadar Dayanır?

Microblading’in yapım ve dayanma sürelerine ilişkin de bilgi veren Eroğlu, “Microblading kaş yapımı 1 saat gibi bir sürede tamamlanır. Kaşınızın durumuna göre bu süre artabilir ya da azalabilir. Uzmanlar yüz hatlarınıza ve trendlere uygun kaş modelini yüzünüze çizer. Beğendiğiniz takdirde hemen uygulamaya geçilir. İşlem tamamlandıktan sonra günlük hayatınıza devam edebilirsiniz Microblading uygulaması 8 ay ila 18 ay arasında bir kalıcılığa sahiptir. Kalıcılıkta etkili olan en önemli unsur cilt tipinizdir. Nem oranı ve kıl yapısı da işlemin kalıcılığı üzerinde etkili durumlardır. Cilt hücreleri yenilendikçe kaşa uygulanan boya pigmentleri parçalanıp yok olur. Zamanla boşalan bölgelere rötuş yapılarak microblading işlemi tekrarlanabilir”

Microblading Yaptırmadan Önce Bunlara Dikkat Edin

Microblading Yaptırmadan Önce dikkat edilmesi gereken hususların da altını çizen Eroğlu, “Microblading kaş uygulamasına karar verdikten sonra iyi bir araştırma yapmanız gerekir. Microblading çok hassas bir uygulamadır. Yanlış bir işlem sonucunda bütün yüz ifadeniz değişebilir ve hoş olmayan bir görünüme sahip olabilirsiniz. Bu durumla karşılaşmak istemiyorsanız uygulamayı yapacak uzmanın gerekli sertifikalara ve beceriye sahip olduğundan emin olmanız gerekir. Önceki çalışmalardan referans alabilirsiniz. Yeterli tecrübeye sahip uzmanlar sorduğunuz her soruya kesin bir dille yanıt verirler. Kaçamak cevap verenlerden uzak durmanız gerekir. Hijyen kurallarına harfiyen uyan merkezleri tercih edebilirsiniz. En önemli aşama çizim aşamasıdır. Düzgün bir çizim çalışması için vakit ayırabilirsiniz. Acele etmemeniz ve uzmanın da acele etmesine izin vermemeniz önemlidir. Kullanılan boyaların içeriğini öğrenerek formüllerin cilde zararı bulunmadığından emin olabilirsiniz” dedi.

Evran Urhan İş Merkezinin 3. Katında hizmet verdiklerini de belirten Eroğlu, Mikroblading yanı sıra Kalıcı makyaj, Eyeliner, Babyliner,Cilt bakımı, Buz epilasyon, Makyaj, Manikür /pedikür,Protez tırnak,Kalıcı oje,İpek kirpik ,Kaş tasarım,Kirpik liftingi, Kaş laminasyonu, Dudak kontürü / Kaş kontürü ve Zayıflama konularında müşterilerine en eşsiz ayrıcalığı yaşatıyor.

Ayrıca Eroğlu, güzellik konusunda birebir eğitim verdiklerinin de altını çiziyor.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL