Sağlık

Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi’nde Acil Servis Açıldı

Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi’nde Acil Servis Açıldı

7/24 Denizli Halkına Hizmet Verecek

Denizli’nin sağlık alanında öncü kurumlarından olan ve geçtiğimiz aylarda yeni merkezini açan Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi’nde, 24 saat kesintisiz hizmet verecek Acil Servis hizmete başladı.

Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi’nde; ultrason, röntgen, tomografi ve MR cihazlarının bulunduğu ve laboratuvar hizmetlerinin verilebildiği Acil Servis hizmete başladı. Ortopedi ve Travmatoloji, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları ve Radyoloji olmak üzere 5 ana dalda sağlık hizmeti sunan Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi’nde Acil Servis’te açıldı. Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi kurucusu Radyoloji Uzmanı Dr. Savaş Karakoç, acil servisin hizmete başladığını belirterek 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet verecek şekilde doktor ve personel görevlendirilmesinin yapıldığını ifade etti.

“UZMAN KADROMUZLA DENİZLİ HALKIMIZA HİZMET VERECEĞİZ”

“Geçtiğimiz yılın Kasım ayında Fizyorad’ın büyük açılışını gerçekleştirmiştik” diyen Radyoloji Uzmanı Dr. Savaş Karakoç, “Acil Servisi de kısa sürede içerisinde açtık. Uzman kadromuzla Denizli halkına hizmet vereceğiz. Konum itibariyle merkezdeyiz ve hastaların ihtiyaç duyacağı bütün imkânlar burada bulunuyor. Fizyorad, fizik tedavi alanının dışına çıkmış durumda. 3 ameliyathane, 25 büyük hasta odamız hastalarımız için hazırlandı. Ortopedi ve Travmatoloji, Kulak Burun Boğaz ve kısa süre içerisinde de Genel Cerrahi ve Çocuk uzman doktorlarımızda göreve başlayacak. Bizler mevcut hizmetleri Acil Servis ile birleştirerek hastalara 7/24 hizmet verme gayreti içerisindeyiz. Çocuklu hastalar geldiğinde çocuk doktoru görmek istiyor. Böyle durumlara da hazırlıklıyız. Şu anda ortopedi hastası geldiğinde ortopedi doktoru, kulak-burun-boğaz şikâyeti ile gelen hastalara KBB doktoru gelecek şekilde planlama yaptık. Binamız yeni, ekibimiz dinamik, hastaların ihtiyaç duyacağı durumlarda radyolojik ve laboratuvar tetkikin yapılacağı bir sağlık merkezi haline geldik. Avantajlı bir konumumuz var. Bunu değerlendirmek ve hizmet vermek istiyoruz. Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi olarak halkımıza 7/24 hizmet verebilmek için bekliyoruz” dedi.

“YENİ AÇILAN BİR HASTANE OLDUĞUMUZ İÇİN HER GÜN GELİŞİYORUZ”

Deneyimli, genç ve aktif bir kadroyla Acil Servis’te hizmet vereceklerini ifade eden Pratisyen Hekim Dr. Hasan Gençaslan, “Tüm acil vakalara müdahale edecek durumdayız. Yeni açılan bir hastane olduğumuz için her gün gelişiyoruz. Gerekirse ilk müdahaleyi yapıp kırmızı kodlu acil vakalarda bir üst merkeze sevk edebiliriz. Tüm acil vakalar müracaat edebilirler. Denizli’de hastaneler kapasiteden fazla çalıştığı için çok sıra oluyor. Bu tür acil servislerin açılması hizmete ulaşma açısından avantaj sağlıyor. Hastalarımız beklememek ve süreyi kısaltmak için bize müracaat edebilirler. Denizli’de bu yükü alabiliriz. Özellikle kış aylarında İnfluenza çok fazla. Test yapılmadığı içinde Covid-19 ve domuz gribi vakaları çok fazla oluyor. Tavsiyem hastalarımız kapalı ortamlardan uzak dursunlar ve koruyucu maskeyi eksik etmesinler. Tüm hastalara kapımız sonuna kadar açık” ifadelerini kullandı.

“7’DEN 77’YE HERKESE HİZMET VERECEK BİR KURUM OLACAĞIZ”

Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi Acil Hekimi Dr. Cihangir Yılmazlar, “Fizyorad’ın temelinden gelen ve Acil Servise aktarılan görüntüleme yöntemleri ön planda yer alıyor. Kurucumuz Dr. Savaş Karakoç’un aynı zamanda Radyoloji uzmanı olması nedeniyle tomografi, MR, röntgen, 3 boyutlu ultrason, mamografi gibi son teknoloji cihazlarla hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu da fark yaratan noktalardan biri olacak. 7’den 77’ye herkese hizmet verecek bir kurum olacağız. Yetişkin, çocuk fark etmiyor. Heyecanımız ve motivasyonumuzda hastalara olumlu olarak geri dönecektir. Motivasyon teşhis ve tedavide yüzdelik isabeti artıran durumların başında geliyor. Fizyorad Cerrahi deyince insanların aklına fizik ve tedavi geliyordu, bunu Acil Servise aktardık. Denizli halkına kapılarımız her zaman açık olacak” ifadelerini kullandı.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL