Magazin

Hakan Akkaya: “Çağla Şikel ve Ivana Sert’e gelinlik dikerim”

Hakan Akkaya: “Çağla Şikel ve Ivana Sert’e gelinlik dikerim”

Türk modasının öncü ismi Hakan Akkaya’nın “Cindirella Gelinlik” markası için hazırladığı 30 parçalık koleksiyon 2021 yılı bitmeden Almanya’da satışa sunulacak ve İstanbul’da da görkemli bir defileyle tanıtılacak. Hakan Akkaya, Cindirella Gelinlik Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Karadağ’la bir araya geldi ve koleksiyonun son detaylarını konuştu.

Sadece Türkiye’nin ünlü isimlerini değil Madonna ve Megan Fox gibi isimlere de kıyafetler dikerek Amerika’da da adından söz ettiren Hakan Akkaya hazırlayacağı gelinlik koleksiyonuna kendi çizgisini yansıtacağını söyledi.

Siyah ve beyaz renklerde hazırladığı koleksiyonlarla Amerika’da beğenilen modacılar arasına giren Hakan Akkaya, “Benim için gelinlik klasik ve beyaz olur. Belki anı olsun diye bir siyah gelinlik dikebilirim ama gelinlikte klasikten vazgeçmem” dedi.

Akkaya, “Kime gelinlik dikmek istersiniz?” sorusuna, “Çağla Şikel bir daha evlense gelinliğini ben yapardım. Ivana Sert evleniyor ve gelinliği benim elimden olacak. Bu isimler dostlarım. Onun haricinde herhangi bir ünlü isim gelinlik dikmek gibi bir hırsım yok” dedi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL