Siyaset

Hasan Okur, milletvekilliğine mi oynuyor?

Hasan Okur, milletvekilliğine mi oynuyor?

Geçtiğimiz yerel seçimlerde MHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı olmayı düşünen Hasan Okur, Cumhur ittifakının adayı olarak Avni Örki çıkınca kenara çekilmişti. Okur, aradan geçen üç yıla rağmen çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. 2023 yılında yapılacak olan genel seçimler için siyasi kulisler hareketlenirken, eskiden beri siyaset çalışmalarını kesmeyen, ara vermeden çalışmalarına devam eden siyasetçiler de kulislerdeki çalışmalarını hızlandırdılar. Bunlardan bir tanesi de siyasi kulislere göre MHP’li Hasan Okur.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden geçtiğimiz yerel seçimlerde Pamukkale Belediye Başkan adaylığı konusunda çalışmalar yapan Hasan Okur, Ak Parti ve MHP’nin birlikte seçime girdikleri Cumhur ittifakının Pamukkale Belediye Başkan Adayı olarak Avni Örki’nin kabul edilmesi yüzünden çekilmiş ve beklemeye geçti, ancak boş durmadı.   Yerel seçimlerin hemen ardından seçim çalışmalarına başlayan Okur, üç yıllık çalışmalarına devam ediyor.

Siyasi kulislere göre, aralıksız çalışan, delege, siyasi parti ve vatandaş bazında çalışmalarını sürdüren Okur, önümüzdeki genel seçimlerde, partisi teveccüh gösterir ise   MHP’den milletvekili adayı olmayı düşünüyor.

 Kendisine yakın siyasi kulislerin aktarımına göre; “Siyasi arenada hiç pes etmeyen, MHP ile adeta özdeşleşen  Hasan Okur, 2023 yılı yerel seçimlerinde yine aday olmayı düşünüyor. Bütün çalışmalarını buna yönelik olarak yapıyor. Okur, Önümüzdeki seçimlerde  partisi tarafından milletvekili adayı gösterileceğine inanıyor” deniliyor.

Kaynak: www.denizlimuhabir.com

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL