Siyaset

Hasan Okur, seçim çalışmalarına başladı

Hasan Okur, seçim çalışmalarına başladı

Denizli’nin Pamukkale ilçe Belediye Başkanlığı’na 2019 yerel seçimlerinde MHP aday adayı olarak adını kamuoyuna duyuran işadamı Hasan Okur, seçimlere İttifak adayı ile girilince adaylıktan çekilmişti. Halen Pamukkale Belediyesi’nde  MHP Belediye meclis üyesi olarak görev yapan Hasan Okur, seçimlere aylar kala yeniden meydanlarda boy göstermeye başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Pamukkale Belediye Başkanı aday adayı olarak 2019 seçimleri öncesinde çalınmadık kapı bırakmayan Hasan Okur, 2023 seçimlerine aylar kala yine adından söz ettirmeye başladı.

2019 seçimlerinden sonra vatandaşlarla ve partilileri ile ilişiğini kesmeyen işadamı Hasan okur, “yeniden adayım” diyerek partililerini ziyarete devam ediyor.

“MHP aday gösterir ise Pamukkale Belediye Başkanlığı’na talibim” diyen Hasan Okur, “partililer ile yaptığım istişarelerde şahsıma gösterilen ilgi ve duyulan güvenden dolayı müteşekkirim. Partime layık bir aday ve başkan olarak ilçeme hizmet etmek benim için büyük bir onur olacaktır.

2019 yılından bu yana vatandaş ve partili arkadaşlarım ile diyaloğumu hiç kesmeden, her an seçim olacakmış gibi çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum. MHP’li kadroların artık aktif görevlerde yar almasını bekliyorum.” diye konuştu.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL