Kültür-Sanat

Kabukçu’ İlk Eseri ‘Pınarcık Çeşmesi’ çıktı

Kabukçu’ İlk Eseri ‘Pınarcık Çeşmesi’ çıktı

Hizmet Gazetesi köşe yazarlarından Denizlili iş insanı Yusuf Kabukçu ‘Pınarcık Çeşmesi’ adlı ilk şiir kitabını çıkardı. Kitapta milli duygular başta olmak üzere birçok konu hakkında şiir olduğunu ifade eden Kabukçu, “Kitabı okuyanlar kendinden mutlaka bir şeyler bulacak” dedi.

Hizmet Gazetesi’nde gündeme dair yazdığı köşe yazılarıyla okurlarıyla buluşan Denizlili iş insanı Yusuf Kabukçu, ilk şiir kitabını çıkardı. ‘Pınarcık Çeşmesi’ adlı kitabını okurlarıyla buluşturan Kabukçu, çok mutlu olduğunu söyledi. Kitaptan elde edilen gelirlerin Serinhisarlılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne (SEKÜYAD) verileceğini ifade eden Kabukçu, “İlk kitabım ve hatıra amaçlı basıldı diyebilirim. ‘Pınarcık Çeşmesi’nde milli duygular, bahar, tabiat, aşk, özlem ne ararsanız var. Kitabı okuyanlarda mutlaka bu kitapta kendilerinden bir şeyler bulacaklardır. Kitap daha çok duygulara hitap ediyor, sizi uzaklara götürüyor. Hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“PINAR ÇEŞMESİ BENİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR”

‘Pınarcık Çeşmesi’nin kendisi için ayrı bir öneme sahip olduğunu ifade eden Kabukçu, “Serinhisar Pınarcık Mahallesine de isim olan bu güzel çeşmenin, biz mahalle çocuklarının, bizden evvelki çocukların, daha önceki çocukların hatıralarını süsleyen, yani birkaç yüzyıla dayanan çok eski bir tarihinin olduğu biliniyor. Hayaline daldığım çocukluğumu, rahmetli dedemi, Pınarcık’taki çocukluk arkadaşlarımı, oyunlarımızı, hatıralarımı bu yolculuğumuz esnasında kitabımıza da isim olarak verdiğimiz Pınarcık Çeşmesi şiirimi yazdım. Daha önceden kısa şiirler yazmıştım ama fazla kayda almamıştım. Pınarcık çeşmesi, kayda aldığım ilk şiirim olması yönüyle de benim için çok önemlidir” dedi. Kabukçu’nun ilk eseri olan ‘Pınarcık Çeşmesi’nde birbirinden özel 177 eser kitapseverle buluşacak.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL