Yaşam

Liara Boutique Accessory Kapılarını Şıklık Severlere Açtı!

Liara Boutique Accessory Kapılarını Şıklık Severlere Açtı!

Denizlili kadınlarına şıklık katacak olan Liara Boutique Accessory giyim ve aksesuar mağazası hafta sonu düzenlenen görkemli bir tören ile hizmete açıldı. Gerzele Mahallesi’nde bulunan mağazanın açılışına ilgi ise oldukça yoğun oldu. Denizli’de moda severler Liara Boutique Accessory ‘un açılışıyla şıklığa yeni bir adres kazandı. Accessory giyim, takı ve çanta alanında geniş bir yelpaze sunan mağaza, 2024 trendleri ile göz kamaştırıyor.

AÇILIŞA YOĞUN İLGİ

Liara Boutique Accessory, Gerzele Mahallesi 502/2 Sokak No:6/A adresinde hafta sonu düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı. Törene Gerzele Mahalle Muhtarı Kemal Ermiş, Gerzele Mahalle Muhtar Adayı Hatice Çınar, Liara Boutique Accessory ortakları Ebru Sücüllü, Öznur Göçebe, çok sayıda davetli ve moda sever katıldı. Mağazanın açılışını ise Gerzele Mahalle Muhtarı Kemal Ermiş, Gerzele Mahalle Muhtar Adayı Hatice Çınar, Liara Boutique Accessory ortakları Ebru Sücüllü, Öznur Göçebe ve davetliler birlikte yaptı.

DENİZLİ’DE ŞIKLIĞIN YENİ ADRESİ

Liara Boutique Accessory mağazası ortaklarından Ebru Sücüllü yaptığı konuşmada, “Liara Boutique’u sizlerle buluşturmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Hedefimiz, her tarza hitap eden ve her bütçeye uygun accessory giyim, çanta ve takı ürünlerini müşterilerimize sunmak. 2024 trendlerini yakından takip ediyor ve en yeni ürünleri mağazamızda sizlerle buluşturuyoruz. Amacımız şıklığı kadınlarımıza sunmak” dedi. “Liara Boutique Accessory’da kadınların şıklığını tamamlayacak her şey var” diyen Ebru Sücüllü; “Birbirinden farklı, günlük giyim, çantalar, takılar ve daha birçok ürün mağazada yer alıyor. 2024 trendlerinin öne çıkan renkleri ve modelleri de mağazada geniş bir yer buluyor. Liara Boutique Accessory, moda severleri şıklık ve trendlerle buluşturmayı hedefliyor. Mağaza, geniş ürün yelpazesi, uygun fiyatları ve güler yüzlü hizmetiyle Denizli’de şıklığın yeni adresi olmaya adayız” dedi.

“TÜM TÜRKİYE’YE ULAŞACAĞIZ”

Liara Boutique Accessory mağazası ortaklarından Öznur Göçebe, Liara Boutique’u diğer mağazalardan ayıran en önemli özelliğin müşteri memnuniyetine verdiği önem olduğunu vurguladı. Göçebe; “Müşterilerimizin istek ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak ürün yelpazemizi ve hizmetlerimizi sürekli geliştiriyoruz. Liara Boutique’a adım atan her müşterinin kendini özel hissetmesini istiyoruz” dedi. Göçebe, Liara Boutique’un sadece mağazayla sınırlı kalmayacağını, e-ticaret platformuna da giriş yapacağını söyledi. “Yakında e-ticaret sitemizi de hayata geçirerek ürünlerimizi tüm Türkiye’ye ulaştırmayı planlıyoruz. Böylece, Denizli dışındaki moda severler de Liara Boutique’un şıklığından ve trendlerinden yararlanabilecek.” dedi.

 

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL