Siyaset

Memleket Partisi Denizli’de Hız Kesmiyor!

Memleket Partisi Denizli’de Hız Kesmiyor!

Memleket Partisi, Denizli’deki örgütlenme seferberliğine Çivril’le devam ediyor!

Geçtiğimiz haftalarda “Denizli’de örgütlenmedik ilçe bırakmayacağız” sloganıyla örgütlenme seferberliği başlatan Memleket Partisi Denizli İl Başkanlığı bu konuda attığı adımların meyvesini Çivril’de de alıyor.

Henüz iki hafta önce Buldan Kurucu İlçe Başkanlığı görevini Müjgan Köklü Sezmiş’e takdim eden Memleket Partisi Denizli İl Başkanı Erhan Derici bugün de Çivril Kurucu İlçe Başkanlığı görevini törenle Ali Yağcı’ya tevdi etti.

İl binasında yapılan törende konuşan Erhan Derici, “Memleket Partisi’nin kuruluşunun üzerinden henüz bir yıl bile geçmemiş olmasına rağmen halkımızın tüm kesimlerinden büyük bir ilgi görüyor. Bu da mevcut siyasi konjonktürde vatandaşlarımızın yeni bir umuda ne denli ihtiyaç duyduğunun bir göstergesidir” dedi.

“Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin halkın içinden biri olması, sorunların çözümüne dair akılcı politikalar üretmesi ve kendisine çıkarılan her türlü zorluğa rağmen yoluna inançla devam ediyor olmasından dolayı halkımızın her geçen gün daha da fazla takdirini kazanıyor” diyen Derici, Denizli’de çizdikleri örgütlenme seferberliği hedefine adım adım ulaştıklarını belirtti.

Erhan Derici konuşmasına şöyle devam etti: “Çivril ilçesinde de örgütlenerek örgütlü ilçe sayımızı 10’a yükseltmiş bulunuyoruz. Bundan dolayı örgüt olarak elbette mutluyuz ancak bu bizi bir rehavete sokmayacak. Çünkü Denizlimizde 19 ilçenin 19’unda da örgütlenmeden, köy köy, hatta mahalle mahalle tüm vatandaşlarımıza Muharrem İnce’nin ve Memleket Partisinin politikalarını anlatmadan bize rahat yok. Çünkü bizim amacımız yapılacak ilk seçimlerde halkımızın %50+1’inin teveccühüne mazhar olmak. Biz tek başımıza iktidar olmak istiyoruz. Ülkemizin sorunlarını biliyoruz ve liyakatli kadrolarımızla birlikte bu sorunları çözebileceğimize inanıyoruz.”

Şu aralar pek çok kişiden “Bunlar gitse yerine gelecek kişinin de işi zor” sözünü duyuyoruz diyen Derici, “Evet yeni gelecek kişinin işi zor olacak ama inşallah Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin ilk seçimlerde Cumhurbaşkanı olmasıyla birlikte ülkemizi iki senede yeniden rayına oturtacağına ve ilk beş yılın ardından da şaha kaldıracağına inanıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti çok büyük bir ülkedir. Biz ülkemizin potansiyelinin farkındayız ve bu gücü halkımızın refahı için kullanacağımız günleri de iple çekiyoruz” dedi.

Mevcut iktidardan da muhalefetten de ümidini kaybetmiş olan tüm Denizlilileri Memleket Partisine destek olmaya davet eden Erhan Derici, yakın zamanda kurulacak yeni ilçelerin haberlerini vermek için de sabırsızlandıklarını belirterek konuşmasını sonlandırdı.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL