,
Magazin

Mutlubaş ve Kacar Ailelerinin Mutlu Günü

Mutlubaş ve Kacar Ailelerinin Mutlu Günü

Yağmur Beste Kacar ile Nuri Mutlubaş, düzenlenen nikâh töreniyle hayatlarını birleştirdi. Liva Kır Bahçesi’nde gerçekleştirilen törene çiftin aileleri, yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftin nikâhını, Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur kıydı. Nikâh akdinin ardından Başkan Ertemur, Yağmur Beste Kacar ve Nuri Mutlubaş çiftine bir ömür boyu sağlık, huzur ve mutluluk dileklerinde bulundu.

Kacar ve Mutlubaş ailelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen törende, duygu dolu ve neşeli anlar yaşandı. Davetliler, hayatlarının en özel günlerinden birini yaşayan genç çifti tebrik ederek mutluluklarına ortak oldu.

Yağmur Beste Kacar ve Nuri Mutlubaş çifti ise bu anlamlı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür etti.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL