Kültür-Sanat

“Neşe’nin Pırpır’lı Hayali” Buldan’lı Miniklerle Buluştu

“Neşe’nin Pırpır’lı Hayali” Buldan’lı Miniklerle Buluştu

Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe’de düzenlenen “kitap tanıtım” günlerinin ilk konuğu eğitimci yazar Bahar Kelci oldu. Yoğun ilginin olduğu yazar-okur buluşmasında, kitabını Buldanlı minikler için imzalayan yazar Kelci, minik okurlarıyla tek tek ilgilendi, onlarla söyleşi gerçekleştirdi, sorularını yanıtladı.

Buldan Belediyesi tarafından çocuklara, gençlere kitap okumayı sevdirmek amacıyla düzenlenen “Kitap Tanıtım” günlerinin ilki Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe’de gerçekleştirildi. Denizlili çocuk kitapları yazarı eğitimci Bahar Kelci’nin konuk olduğu Kitap Tanıtım Günlerine, Belediye Başkanı Mustafa Şevik ve çok sayıda minik okuyucu velileriyle birlikte katıldı.

Okul öncesi çocuklar için resimli olarak hazırlanan “Neşe’nin Pırpır’lı hayali”kitabı ile “Mutluyum Çünkü” adlı kitaplarını minik okurları için imzalayan Eğitimci-Yazar Bahar Kelci, minik okurlarıyla önce söyleşi gerçekleştirdi. Ardından kitaplarını imzaladı. Minik okurlarının sorularını da yanıtlayan Yazar Kelci, Buldanlı miniklerle bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirtti. Çocuklarla ilgilenmeyi çok seven Okul öncesi öğretmeni Kelci’nin enerjisi çocuklara da olumlu yönde yansıdı.

İki tane çocuk kitabının olduğunu belirten Kelci, “Neşe’nin Pırpır’lı Hayali kitabımla çocuklara hayallerini hatırlatmak istedim. İlk kitabım olan ‘Mutluyum Çünkü’ de ise çocuklara sahip oldukları değerler konusunda farkındalık oluşturmak istedim” dedi.
Kitap imzalatan Buldanlı miniklerin heyecanı ise görülmeye değerdi.

“OKUMAK HER YAŞTA GÜZEL”

Etkinlikte minik kızı Aygül Nur ve yeğeni Reyhan için kitap imzalatan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, “Lise ve PAÜ Buldan Meslek Yüksek Okulu öğrencilerimiz için Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Kitap Kafe’yi açtık. Öğrencilerimizin ilgisi bizleri mutlu ediyor. Burada sesiz sakin bir ortamda ders çalışıp kitap okuyabilecekleri bir ortam hediye ettik. Yine burada düzenleyeceğimiz “Kitap tanıtım” günleri ile yazar ile okuyucu buluşturarak tüm Buldanlı gençlerimizi çocuklarımızı okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığını kazandırmak istiyoruz. İlkini gerçekleştirdik ve minik okuyucularımızı ağırladık. Kitaplarıyla çocuklarımızı okumayı sevdiren Eğitimci-Yazar Bahar Kelci’ye teşekkür ederim” dedi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL