Magazin Yaşam

Rüyalar Asrı Davet’te süslenir

Rüyalar Asrı Davet’te süslenir

Denizli’nin en nezih düğün salonlarından olan Asrı Davet Düğün Salonları, yeni evli çiftlerin adeta rüyalarını süslüyor.

2020 yılının ilk düğün organizasyonunu geçtiğimiz hafta Cumartesi günü Şenay –Sinan çiftinin mutluluklarını perçinleyerek gerçekleştiren Asrı Davet Düğün Salonları, yaz mevsiminin yaklaşmasıyla yoğun talep alıyor.

600 kişilik kapasitesiyle Ayaz Salon, 1100 kişi kapasitesiyle Can Salon ve 1500 kapalı +500 kişilik açık alanı bulunan Rüzgar Salon ile faaliyet gösteren Asrı Davet Düğün Salonları, yeni evlenen çiftlerin yaşamlarındaki o özel yerini alıyor. Davetliler de en sevdiklerinin güzel günlerine geniş bir o kadar da ihtişamlı salonlarda şahitlik etmenin mutluluğunu yaşıyor.

Sadece düğün organizasyonuyla sınırlı kalmayan Asrı Davet Düğün Salonları, özel gün ve gecelerde de Denizli halkına hizmet veriyor.

 

Yeni evli çiftleri ve onların sevenlerin ekonomik ve bir o kadar da ihtişamlı salonlarımızda ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyleyen Asrı Davet Düğün Salonlarının Sahibi Hasan Okur, “Düğün, insanlarımızın ve özellikle yeni evlenen çiftlerimizin hayatlarında unutamayacakları kadar özel bir anıdır. Aynı zamanda toplumuzun da geleneğidir. Biz bu özel günü en özel şekilde çiftlerimize yaşatmak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Katipoğlu Düğün Salonlarını da biz işletiyoruz. Denizli halkı bizim tecrübemizi zaten oradan biliyor. Gerek salonlarımızın ihtişamı gerekse organizasyon olarak sunduğumuz özel ilgiyle hem yeni çiftlerimize hem de onların sevenlerine özel organizasyonlar sunuyoruz. Düğün insan yaşamında çok özel bir etkinliktir. Bu özel etkinliği en özel bir şekilde yaşamak isteyen Denizlileri salonumuza bekliyoruz. Sadece düğün hizmetiyle sınırlı değiliz tabi ki. Özel gün ve gecelerde de Denizli halkımızın hizmetindeyiz. Hem fiyat hem kalite olarak en iyisini sunduğumuza inanıyoruz” dedi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL