Kültür-Sanat

Seküyad 25. Yaşını Ünlü Sanatçının Konseriyle Kutladı

Seküyad 25. Yaşını Ünlü Sanatçının Konseriyle Kutladı

Serinhisarlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SEKÜYAD), kuruluşunun 25’nci yılını ünlü sanatçı Tolga Çandır’ın sahne alarak türküleriyle renk kattığı gece de yoğun katılımla kutladı.

Asrı Davet düğün salonunda gerçekleşen 25. yıl kutlama etkinliğinde SEKÜYAD Başkanı İbrahim Gebeş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, davetlileri bir bir karşıladı. Yoğun katılımın olduğu geceye Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ. Genel Müdürü Mustafa Gökoğlan, Türk Ocakları Denizli Şube Başkanı Prof. Dr. Turgut Tok, Serinhisar İlçe Jandarma Komutanı Şevket Kalkan, Serinhisar’ın yetiştirdiği Pamukkale Üniversitesi başta olmak üzere çeşitli üniversitelerde görev yapan akademisyenler, Serinhisarlı İş İnsanları, Serinhisarlılar ve çok sayıda davetli katıldı. Etkinlikte derneğe katkı sunan isimlere ise, teşekkür plaketi verildi.

ÜNLÜ SANATÇI COŞTURDU

SEKÜYAD’ın 25. yılı kutlama etkinliğinde sahne alan ünlü Türk Halk Müziği Sanatçısı Tolga Çandar, türkü dolu gecede katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Ege’nin ünlü Türkülerini seslendiren Çandar, yaptığı esprilerle ve anlattığı hikayelerle de izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

“SERİNHİSAR İÇİN HER DAİM ÇALIŞACAĞIZ”

Gecede konuşan ve Serinhisar için çalışmalarını her daim sürdüreceklerini vurgulayan SEKÜYAD Başkanı İbrahim Gebeş ise şunları söyledi, “Derneğimiz 25 yıldır Serinhisar’ımızın sesi, nefesi olmaya gayret etti. Birçok hayırsever Serinhisarlı kardeşimizin desteğiyle de, üniversite öğrencilerimize burs verdik, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın derdine derman olduk. Serinhisar’ımızın Denizli’de her yerde tanıtımı için çalıştık, ilçemize katkı sunan projelerde yer aldık. İlçemizin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda lobi faaliyetlerimizi yürüttük. İlçemizin mahalli kültür değerlerine sahip çıkmak, kayıt altına almak, gelecek nesillere aktarmak amacıyla da SEKÜYAD isimli dergimizi de çıkarmayı sürdürüyoruz. Serinhisar’ımız için dernek olarak çalışmaya aralıksız devam edeceğiz. Derneğimizin 25. yaşını kutlamak amacıyla davetimize gelen değerli misafirlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Derneğimize her daim katkıda bulunan Serinhisarlı hayırsever kardeşlerimize de bir kez daha teşekkürü bir borç biliyorum” dedi.

Cengizhan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Veli Cengiz ünlü Yatağan Palasını açık artırmada 100 bin liraya alarak Seküyad Derneği’ne çocuklara verilen bursları artırmak amacıyla bağış yaptı.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL