Güncel

SEKÜYAD Üyeleri Kahvaltıda Buluştu

SEKÜYAD Üyeleri Kahvaltıda Buluştu

Serinhisarlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SEKÜYAD) üyeleri düzenlenen etkinlikte bir araya geldi. Üyelerin büyük katılım gösterdiği etkinlikte Başkan İbrahim Gebeş, Serinhisar için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Serinhisarlıların sosyal, ekonomik ve kültürel yardımlaşmasını sağlamak; kültür, eğitim, sağlık, turizm konularında katkıda bulunmak amacıyla yola çıkan SEKÜYAD kahvaltı etkinliğinden bir araya geldi. Etkinliğe çok sayıda üye katılırken, üyeler hem kaynaştı hem de Serinhisar için yapılacak olan çalışmalar için görüş alışverişinde bulundu.
SEKÜYAD Başkanı İbrahim Gebeş, etkinliğe katkı sağlayan dernek üyelerine teşekkür etti.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Serinhisar için çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Gebeş, “ Serinhisar’da müze evi ya da kültür evi gibi bir projenin hayata geçirilmesi için, önümüzde yapılacak olan yerel seçimlerde aday olan belediye başkan adaylarımızın gündemine ve projelerine almalarını talep ettik. Bunun için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Üyelerimizin de desteğiyle, ilçemize katkı yapmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar ilçemizin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda lobi faaliyetlerimizi yürüttük. Serinhisar bizim sevdamız. Her kesime ulaşmak hedefindeyiz. Derneğimiz 26 yılı aşkın süredir birçok sosyal sorumluluk projesinde yer aldı ve halka hizmet noktasında güzel işler yaptı. Bundan sonra da aynı düşünceyle hareket edeceğiz. Kahvaltı etkinliğimize katılım sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz. Serinhisarlılar Derneği tüm Serinhisarlılarındır” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL