Magazin

Sevim ve Çallı Ailelerinin En Mutlu Günü

Sevim ve Çallı Ailelerinin En Mutlu Günü

Denizli’de meşhur ‘Aşçı Nihat’ restoranının sahibi Nihat Sevim’in oğlu Selahattin Sevim, muhteşem bir düğünle hayatını İrem Çallı ile birleştirdi. Mutluluğa yelken açan çiftin nikâh akdini Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan gerçekleştirdi. Çiftin nikah şahitliğini ise son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan yaptı.

Veriman-Nihat Sevim çiftçinin oğulları Selahattin ile Filiz-İbrahim Çallı çiftinin kızları İrem mutluluğa ‘evet’ diyerek dünya evine girdi.

Valore Kır Bahçesi’nde gerçekleştirilen düğüne; son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli Milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgin Ök, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Sevim ve Çallı ailelerinin akrabaları, dostları ve çok sayıda davetli katıldı.

Çiftin nikâh akdini Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan gerçekleştirirken, çiçeği burnunda çift; ‘evet’ diyerek mutluluğa yelken açtı. Çiftin nikah şahitliğini ise son Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, AK Parti Milletvekilleri Şahin Tin ve Nilgün Ök ve Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan yaptı.

UNUTULMAZ ANLARA TANIKLIK ETTİLER

Genç çiftin aileleri davetlileri kapıda karşılarken, İrem ve Selahattin’in ilk dansıyla başlayan düğün, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Davetliler unutulmaz anlara tanıklık ederken; İrem ve Selahattin çifti, “Çok mutluyuz. Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL