Magazin

‘Squid Game’ Denizli’de Gerçek Oldu! Böylesine Az Rastlanır

‘Squid Game’ Denizli’de Gerçek Oldu! Böylesine Az Rastlanır

Denizli’de yaşayan 27 yaşındaki Yusuf Sürücü, sevgilisine sıra dışı bir evlilik teklifinde bulundu. Dünyayı kasıp kavuran Güney Kore yapımı Squid Game dizisindeki karakterlerin içinde yer aldığı bir koreografi yapan Sürücü, 6 yıllık sevgilisine unutmayacağı bir gün yaşattı.

Denizli’de yaşayan Türkçe öğretmeni Yusuf Sürücü, 6 yıllık sevgilisi Anaokulu öğretmeni Sabite Nur Gürcan’a farklı bir konseptte evlilik teklifi yapmak için arkadaşlarından yardım istedi. Teklif için Denizli’de Zahra Lounge Restaurant’ı tercih eden Sürücü ve arkadaşları, 2021 yılında vizyona giren ve büyük beğeni toplayan Squid Game dizisindeki karakterlerin içinde bulunduğu bir tema hazırladı. ‘Squid Game’ karakterindeki kırmızı kostümlü figüranların getirdiği kutudan çıkan tektaş yüzüğü sevgilisi Gürcan’a veren Sürücü; aldığı ‘evet’in ardından mutluluktan havalara uçtu. Genç çiftin Squid Game dizisine hayran olduğu ve bu sebeple Sürücü’nün bu tercihte bulunduğu ortaya çıktı.

“BEKLİYORDU AMA BU KADARINI DEĞİL…

”Evlilik teklifine çok şaşırdığını ifade eden Sabite Nur Gürcan, “ Bana hep şaşırtacak sürprizler yapmıştır ancak en özeli evlilik teklifinde yaşadığım oldu. Evlilik teklifini bekliyordum, çiçeği gördüğümde de tahmin etmiştim ancak teklif tahminlerimin dışında oldu. En sevdiğimiz dizinin temasıyla bir anda karşılaşmak beni şok etti. Çok şaşırdım bir o kadar da mutlu oldum. Her anıyla mükemmel bir gece oldu” dedi.

“BİZİM İÇİN TAM İSABET OLDU”

Sevgilisine benzeri görülmemiş bir koreografi ile evlilik teklifi yapan Yusuf Sürücü ise, “Sevgilim ile geçirdiğim harika 6 yıldan sonra bizim için hem özel hem de farklı olabilecek bir evlilik teklifi hayal ediyordum. Birçok fikir üzerinde düşündüm. Öncesinde romantik bir akşam yemeği, masa süslemesi, şık bir çiçek güzel bir başlangıçtı. Ama bize özel bir gece olması için farklı bir şeyler daha olması gerekiyordu. İkimizin de çok severek izlediği Squid Game dizisi teması tam isabet oldu. Hayal ettiğimden daha güzel oldu. Tabii oyuncu elendi! cevabı almadığıma çok mutlu oldum.” diye konuştu.

 

,

YORUMLAR (1)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL